Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Een zwembadafdekking als finishing touch
Elke Aquadeck®-afdekking wordt volledig op maat geproduceerd.

Een zwembadafdekking als finishing touch

Bij Aquadeck® leeft de passie voor zwembaden en afdekkingen. Voor de toonaangevende fabrikant is de afdekking het meest bepalende onderdeel van een zwembad. Het is de finishing touch en geeft extra charme aan de tuin. Als deel van de Pollet Pool Group draagt de Nederlandse producent kwaliteit hoog in het vaandel. Het bedrijf streeft ernaar het comfort en gebruiksgemak van zowel de zwembadprofessional als de eindklant te verhogen. 

De Graphite Solar-lamel uit polycarbonaat heeft een mooie donkere kleur en solar-werking.

Met zorg en vakmanschap produceert Aquadeck® in-house lamellenafdekkingen van topkwaliteit. Door die passie en expertise is het bedrijf al meer dan twintig jaar een toonaangevende fabrikant van automatische afdeksystemen. Om zwem­badbouwers in binnen- en buitenland ook in de toekomst binnen de drie weken van kwalitatieve lamellenafdekkingen te voorzien, investeerde het bedrijf fors.

“We voorzagen een extra productiehal, waardoor we alle ruimte hebben om zwembadafdekkingen te produceren en materialen en orders in de beste condities te bewaren”, zegt Roy Peeters, general manager bij Aquadeck. “Door de nieuwe fabrieksindeling werken we uiterst efficiënt. Bovendien zijn onze hypermoderne machines uitgerust met de laatste technologieën, wat ons toelaat de kwaliteit tot in detail te garanderen. Tot slot breidden we ons team uit en waarborgen we zo onze uitmuntende, klantgerichte aanpak.”

De lamellenafdekking wordt ultrasoon gelast en afgedicht met een siliconenkit.

Energie-efficiëntie en esthetiek hand in hand

Aquadeck® biedt jou en je eindklant heel wat voordelen. Een hoogwaardige zwembadafdekking verhoogt de veiligheid rond het zwembad, bespaart energie en functioneert perfect. Bovendien zijn de oplossingen van Aquadeck® esthetisch hoogstaand, wat bijdraagt tot de totale uitstraling van de tuin. Als zwembad­bouwer geniet je bijkomende troeven, zoals de gebruiksvriendelijke besteltool en de snelle levertermijnen. Peeters: “Met onze OrderTool configureer je als zwembadbouwer de Aquadeck®-afdekking online, ontvang je een gedetailleerde prijsberekening en plaats je je bestelling eenvoudig in enkele clicks. Daarnaast zijn we trots op onze snelle levertermijn: zo produceren en leveren we je ‘made-to-measure’-afdeksysteem in drie weken. Verder voorkomt onze innovatieve sleuventechniek algengroei door een uniek ontwikkeld anti-algenconcept. Tot slot geniet je vijf jaar garantie op alle materialen.”

Een automatische zwembadafdekking van Aquadeck® voegt extra charme toe aan je zwembad en tuin.

Ontworpen met de eindklant in gedachten

Met een breed assortiment aan lamellen, een zeer hoge betrouwbaarheid en slimme inbouwmogelijkheden heeft Aquadeck® een oplossing in huis voor elk type zwembad. Omdat de lamellenafdekking ultrasoon gelast wordt en afgedicht is met een siliconenkit, is de oplossing honderd procent waterdicht.

Het team bij Aquadeck® denkt mee met zijn partners bij het uitwerken van het beste afdeksysteem voor elk specifiek project. “Onze lamellenafdekkingen zijn steeds maatwerk qua vorm, kleur, materiaal, afmetingen en in- of opbouwkeuze. Zo sluiten onze systemen perfect aan op de verwachtingen en noden van je klanten. Ons sales support-team staat steeds paraat om onze partners te ondersteunen waar nodig, tijdens en na de plaatsing. Dat is onze garantie voor optimaal installatie­gemak en maximale klanttevredenheid.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details