Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Terug naar overzicht

Aquadeck

Close…To be perfect

Bij Aquadeck® leeft een passie voor zwembaden en een liefde voor afdekkingen. Dankzij die ambitie zijn we al 20 jaar een toonaangevende fabrikant van automatische afdeksystemen. Aquadeck® is gevestigd in Budel (Nederland). Met zorg en vakmanschap, produceren wij in huis lamellenafdekkingen van topkwaliteit. Onze ingenieurs gaan op zoek naar de beste &

mooiste materialen, ontwikkelen de slimste constructies en gebruiken de veiligste componenten. Een hoog kennisniveau en jarenlange ervaring zijn daarbij leidend. Maar innovatie is nooit eindig: het kan altijd nóg beter, slimmer of mooier. Tevreden zijn we pas als jij dat bent. 

De zwembadbouwer, Onze Aquadeck® partner

We staan heel dicht bij jullie, onze zwembadbouwers. Als zwembadbouwer ga je immers elke dag aan de slag met onze producten en ga je op zoek naar de afdekking die perfect aansluit bij de wensen van jouw eindklant. Aquadeck® ontzorgt je met installatiegemak, klantgerichte service en ondersteuning. Ook daar streeft Aquadeck® de perfectie na. Onze slimme Aquadeck® OrderTool herleidt de foutenmarge tot een minimum. Onze catalogus schept duidelijkheid in keuzes, inbouwmogelijkheden en accessoires.

Aquadeck® gaat graag een stap verder. We bieden onze partners een uitgebreid opleidingsprogramma, zeer korte levertijden en een deskundig team dat altijd klaar staat met raad en daad. Service en flexibiliteit staan bij ons voorop. Het zijn kernwaarden die maken wie we zijn. Alleen zo kunnen we nu én in de toekomst jou als zwembadbouwer optimaal onder- steunen. 

Als zwembadbouwer geniet je met Aquadeck van heel wat voordelen:

  • Configureer je Aquadeck® online met onze gebruiksvriendelijke OrderTool.
  • Wij produceren en leveren je ‘made-to-measure’ afdekking binnen 3 weken.
  • Ons gloednieuw en hypermodern machinepark is state-of-the-art.
  • Geniet van een breed assortiment lamellen, hoge betrouwbaarheid en slimme

inbouwmogelijkheden.

  • Een Aquadeck® afdekking is altijd 100% waterdicht.
  • Je geniet van 5 jaar garantie op alle materialen.

A member of Pollet Pool Group
Aquadeck maakt deel uit van het internationale Pollet Pool Group. Met een solide basis van 8 distributiebedrijven en 2 fabrikanten, ondersteunt Pollet Pool Group de lokale Europese markten met een breed aanbod zwembadcomponenten. Van filters en pompen tot verwarming en verlichting, van waterbehandeling en zwembadreinigers tot liners en afdekkingen. Voor elk type zwembad, binnen elk prijssegment, heeft Pollet Pool Group een oplossing.

Meer weten? Surf naar www.aquadeck.nl

algemene informatie

Services Afdekkingen Adres De la Minestraat 2
6021 PJ Budel
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)495 430 317 E-mailadres info@aquadeck.nl Website aquadeck.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details