Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Pool Cover Systems: betrouwbare partner van RVS Swimming Pools
Prestigieuze installatie van een zwembad aan een penthouse in de Waterfront-torens van Waregem.

Pool Cover Systems: betrouwbare partner van RVS Swimming Pools

De standvastige kwaliteit, correcte aanpak en vlotte service zijn slechts enkele redenen waarom zwembadbouwer RVS Swimming Pools al enkele jaren vertrouwt op Pool Cover Systems voor zijn zwembadafdekkingen. Samen realiseerden ze een bijzondere installatie aan een penthouse in een van de iconische woontorens van het Waterfront-project in Waregem. 

De polycarbonaat solarlamellen in metallic-uitvoering zijn bedienbaar vanop afstand.

Al vijftien jaar realiseert RVS Swimming Pools unieke projecten op maat van zijn klanten, over heel België en daarbuiten. En al meer dan vijf jaar doet de zwembadbouwer dit samen met Pool Cover Systems. Als specialist in inox zwembaden streeft RVS Swimming Pools naar kwaliteit en personalisatie. “Elk bad is maatwerk en voldoet dus aan de specifieke verwachtingen van de klant”, vertelt zaakvoerder Francis Dauwe. “Onze monoblok zwembaden worden op voorhand in het atelier geproduceerd, waardoor we de installatietijd op de werf aanzienlijk kunnen inkorten, tot ongeveer een week.”

Een gepersonaliseerd bad vraagt natuurlijk om een passende zwembadafdekking. “Onze baden garanderen een makkelijk onderhoud, zijn hygiënisch en hebben een lange levensduur. Een goed rolluik draagt hiertoe bij. Je houdt de temperatuur van het water beter op peil, er gaat minder water verloren, en je weert vuil en groenafval. Onze klanten zijn zich hiervan bewust en willen dus ook voor de afdekking topkwaliteit. De oplossingen van Pool Cover Systems sluiten hier perfect op aan en voldoen aan onze noden en die van onze klanten.”

Het vrijstaande bad sluit aan de ene zijde aan op het terras en is aan de andere zijde omgeven door glas.

Focus op innovatie

RVS Swimming Pools onderscheidt zich in de markt door zijn inox zwembaden. Francis Dauwe: “Niet alleen de technische kenmerken, zoals honderd procent waterdichtheid, zijn belangrijke voordelen. Ook het originele design spreekt tot de verbeelding. Een elegante afdekking maakt het plaatje compleet. Dat begrijpt Pool Cover Systems als geen ander. Hun afdekkingen dragen dat esthetische karakter mee uit. Bovendien is Pool Cover Systems een Belgische fabrikant, wat mooi aanleunt bij onze waarden. Daarnaast zijn we bijzonder tevreden over de professionele opvolging van elk project. Ook de snelle, correcte levering is een plus. De rechtstreekse communicatielijnen met de fabrikant laten ons toe kort op de bal te spelen, waardoor wij onze service naar onze klanten kunnen waarmaken.”

Dat Pool Cover Systems volop inzet op innovatie, vindt Dauwe een bijkomende troef. “Onze realisaties kenmerken zich door hun standvastige uitstraling doorheen de tijd. Kies je als klant voor een rvs-bad, dan weet je dat het bestand is tegen vorstschade of uv-impact. Pool Cover Systems ontwikkelde de laatste jaren nieuwe systemen die dat duurzame karakter verder versterken. Zo vermijden we degradatie van materialen over de volledige installatie van het bad. Dat de fabrikant blijft innoveren, laat ons toe om nieuwe oplossingen aan te reiken aan onze klanten en zo nog beter in te spelen op hun noden.”

Een gepersonaliseerd bad vraagt om een passende zwembadafdekking.

Prestigieuze realisatie

Voor de installatie van een zwembad aan een penthouse in de Waterfront-torens van Waregem werkten RVS Swimming Pools en Pool Cover Systems opnieuw vlot samen. “Dit project was redelijk uitdagend, omdat het zwembad op de twaalfde verdieping geplaatst werd. De werken moesten dus heel secuur verlopen en volledig in lijn met de bouwplannen”, aldus Francis Dauwe. 

Het werd een vrijstaand bad dat aan de ene zijde aansluit op het terras en aan de andere zijde omgeven is door glas. De plage, waarachter de inbouwafdekking zit, loopt uit in een zwevende trap. De polycarbonaat solarlamellen in metallic-uitvoering zijn bedienbaar vanop afstand. “Pool Cover Systems stelt zich bovendien steeds flexibel op en zoekt met ons mee naar de beste oplossing voor elk type project. Zo werkten we voor een andere klant samen een systeem uit voor een L-vormig bad. In zulke projecten maken hun jarenlange ervaring en technische knowhow het verschil.” 

De plage, waarachter de inbouwafdekking zit, loopt uit in een zwevende trap.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details