Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Versterking van marktpositie in België
Eind september nam Pollet Pool Group het Waalse AllForPools over.

Versterking van marktpositie in België

Met de overname van AllForPools in Wallonië verstevigt Pollet Pool Group zijn positie op de Belgische markt. Daarnaast investeert het familiebedrijf volop in nieuwe ontwikkelingen die het tijdens Aquanale zal lanceren. Zo bouwt de groep een solide assortiment uit met doorgedreven kwaliteit als constante. Pollet Pool Group blijft bovendien inzetten op een uitmuntende service naar de zwembadprofessionals, voor een vlekkeloze installatie bij hun klanten. 

Deze ergonomische robot reinigt de bodem, wanden en waterlijn, en is geschikt voor zwembaden met een lengte tot twaalf meter.

Eind september nam Pollet Pool Group het Waalse AllForPools over. Deze zwembadspecialist produceert automatische zwembadafdekkingen en verdeelt hoogwaardige en innovatieve zwembadproducten in Franstalig België. “De overname laat ons toe een coherent verhaal te brengen naar alle Belgische zwembadbouwers”, vertelt Nathan Leroy, salesmanager bij PPG Belgium. “AllForPools vult PPG Belgium, dat vooral actief is in Vlaanderen, perfect aan, helemaal in lijn met onze filosofie van
‘Supporting Pool Builders’. Het laat ons toe dicht bij de klant te staan en de dienstverlening te brengen waarvoor we  staan.”

De PPG Deluxe pomp werkt fluisterstil en heeft een uiterst efficiënt hydraulisch systeem.

Preventief onderhoud van pompen en robots

Dat Pollet Pool Group sterk inzet op een superieure service, is geweten in de markt. Met PPG Technics reken je als zwembadbouwer op uitgebreide technische ondersteuning voor elk project, telefonisch of ter plaatse. Naast interventies voert het team herstellingen en jaarlijks onderhoud uit, en organiseert het ook verschillende opleidingen voor de zwembadprofessional. Bovendien heb je toegang tot een online bibliotheek met handleidingen, veelgestelde vragen en ander didactisch materiaal.

“Door onze aanpak leveren we echt een toegevoegde waarde aan onze klanten, die dit duidelijk waarderen. Het anticiperen op nazicht van zwembaden door de zwembadprofessional wordt steeds belangrijker. Sinds kort voeren we nu ook preventief onderhoud uit op pompen en robots”, vult Leroy aan. “We zijn erkend als technische dienst voor pompen van de merken ACIS, SPECK en AQUAGEM, en voor DOLPHIN MAYTRONICS-robots. Een preventief nazicht biedt heel wat voordelen voor de zwembadbouwers en hun eindklanten. Je voorkomt ernstige storingen of schade met hoge kosten als gevolg, en verlengt er de levensduur van de toestellen mee. Als zwembadbouwer laat het je toe een professionele dienstverlening uit te bouwen naar je klanten toe, en je kunt deze nazichten inplannen in een laagseizoen, wanneer het minder druk is.” Bij PPG Technics krijg je trouwens één jaar garantie op de onderdelen die vervangen worden tijdens een preventief onderhoud.

Alles wat je als zwembadprofessional nodig hebt, is nu ook beschikbaar in de handige PPG Belgium-app.

PPG Belgium altijd op zak

Alles wat je als zwembadprofessional nodig hebt, is nu ook beschikbaar in een handige app. Zo heb je waar en wanneer je maar wil alle nuttige informatie op zak. “Alle functies en voordelen van de webshop zitten nu in de PPG Belgium-app. Als klant kun je dus eenvoudig je bestellingen opvolgen, in real-time de voorraad controleren, onze verschillende tools gebruiken, zoals de Aquadeck Order tool of de dimensioneringstool, technische productinformatie of tekeningen opvragen, en zelfs een interventie inplannen”, legt Leroy uit. “Je vindt er eveneens het opleidingsaanbod van PPG Academy en hebt een makkelijk overzicht van je prijzen en onze promo’s en acties.” De app downloaden doe je via de Google Play Store en Apple App Store. Momenteel is hij verkrijgbaar in het Nederlands en binnenkort ook in het Frans.

Met PPG Technics reken je als zwembadbouwer op uitgebreide technische ondersteuning voor elk project, telefonisch of ter plaatse.

Nieuwe productontwikkelingen

Ook dit jaar is Pollet Pool Group goed vertegenwoordigd op de Aquanale-beurs in Keulen. Aquadeck, Niveko, Pomaz en PPG Belgium zijn te vinden op de standen E-030 en F-031 in hal 7. Nathan Leroy: “Daar lanceren we verschillende nieuwe producten die ons toelaten om ons assortiment verder te synchroniseren en uit te breiden. De connectiviteit van toestellen vormt hierbij een belangrijke factor. Deze ontwikkelingen sluiten perfect aan op onze filosofie om naast een standvastige kwaliteit een doorge­dreven service te bieden aan onze klanten, en hen zo goed mogelijk te ondersteunen voor, tijdens en na een installatie. Het belooft een interessante editie te worden voor de zwembadbouwers.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details