Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België

NL | FR

Terug naar overzicht

PPG Belgium

Supporting pool builders

Al meer dan 20 jaar zetten we bij PPG Belgium in op kwaliteit, een uitgebreid aanbod en sterke technische ondersteuning voor de zwembadbouwer. Dagelijks zetten we alles op alles om professionals van a tot z te begeleiden bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. 

Uitgebreid aanbod én technische ondersteuning
Als professionele zwembadbouwer kan je bij PPG Belgium rekenen op een totaalaanpak van jouw project en een sterke dienstverlening. We zijn een onestopshop met veel aandacht voor betrouwbare producten én service.

Uitgebreid aanbod – We hechten veel belang aan een kwalitatief en innovatief aanbod. Door bewust te kiezen voor hoogwaardige oplossingen, verkleinen we de kans op uitval bij de eindklant en maken we het leven van de zwembad professional een pak makkelijker. 

PPG Technics – Onze gespecialiseerde technische afdeling staat online, telefonisch én ter plaatse klaar voor de zwembadbouwer. Aarzel niet om PPG Technics te contacteren via technics@polletpoolgroup.com, +32(0)56 78 20 56 of Messenger PPG Technics. 

PPG Academy – Tijdens deze cursussen en trainingen delen PPG Technics en zwembadbouwers knowhow en inspirerende cases rond specifieke thema’s of producten. Op die manier staan we heel dicht bij onze zwembadbouwers. 

Webshop – Onze b2b-webshop, uitsluitend voor zwembadbouwers, laat klanten toe om 7/7 en 24/24 bestellingen te plaatsen, productinformatie en spare parts te vinden, bestelhistoriek te raadplegen, beschikbaarheid van producten terug te vinden, de status van bestellingen op te volgen, eigen order templates op te maken, retours aan te vragen, …  

A Pollet Pool Group Company 

PPG Belgium maakt deel uit van het internationale Pollet Pool Group. Met een solide basis van 8 distributiebedrijven en 2 fabrikanten, ondersteunt Pollet Pool Group de lokale Europese markten met een breed aanbod zwembadcomponenten. Van filters en pompen tot verwarming en verlichting, van waterbehandeling en zwembadreinigers tot liners en afdekkingen. Voor elk type zwembad, binnen elk prijssegment, hebben we een oplossing.

Meer weten? Surf naar www.polletpoolgroup.be 

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Textielstraat 13
8790 Waregem
België
Telefoonnummer +32 56 78 20 57 E-mailadres info@polletpoolgroup.com Website polletpoolgroup.com

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details