Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Uitbreiding van de ALIXO FOOT lijn : Alixo MAMUT

Uitbreiding van de ALIXO FOOT lijn : Alixo MAMUT

Linum Europe  bouwt verder aan haar gamma Alixo Foot rubberen sokkels voor buitenunits. Met de Alixo ‘MAMUT’ wordt een hoge en ultrastevige 600 mm sokkel toegevoegd, gericht op de installatie van warmtepompunits op vlakke ondergronden.

Met een hoogte van 230 mm, een breedte van 200 mm en een maximale draagkracht van 300 kg per blok leent deze antivibratie sokkel zich voor de meeste buitenunits van airco en WP.

De sokkel dempt maximaal de trillingen van een buitenunit en kan – waar nodig of gewenst – in de grond verankerd worden.

Alixo is het eigen label van Linum Europe. Naast deze extra hoge MAMUT sokkel zijn er ook de standard sokkels van 100 mm hoog in de lengtes 400, 600 en 1000 mm, alsook de ‘high foot’ sokkels van 150 mm hoog in lengte 600 en 1200 mm.

Linum Europe is reeds 40 jaar een merkonafhankelijke distributeur van toebehoren voor de installatie, afwerking en aftersales van klimatisatie en koeltechniek. De groep heeft haar hoofdzetel en distributiecentrum in Kuurne en filialen in 5 buurlanden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details