Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Het juiste meubilair voor vakantieparken, zwembaden en strandtenten
Genieten in de zon met de Net Lounge. (Beeld: net benche).

Het juiste meubilair voor vakantieparken, zwembaden en strandtenten

De zon begint langzaam weer te schijnen. Dat betekent dat mensen vaker het water gaan opzoeken. Dan is het wel zo lekker om tot rust te kunnen komen op comfortabel meubilair. Of je nu liever aan het strand ligt te zonnen, of even wil relaxen tussen het baantjes trekken, familiebedrijf Aquajogging de Buffel heeft voor elk wat wils. Onder de merknaam Aquarunner maakt en levert het sinds 1993 een ruim assortiment aan zwembadproducten. Eigenares Laura van den Oever vertelt over het uitgebreide aanbod meubilair. 

Het assortiment aan meubilair van Aquarunner is breed, volgens Van den Oever. “We hebben veel mooie, diverse meubels.
Je kunt bij ons terecht voor ligbedden, barkrukken, terrasstoelen en -tafels, noem het maar op. We bieden zelfs kleurrijke kinderstoelen aan.” Met het diverse aanbod in allerlei kleuren en materialen voelt iedere klant zich bij Aquarunner als een vis in het water. 

Maximaal comfort op elke locatie.

Koplopers

De echte koplopers zijn toch wel de Bolero lage stoel en het Balliu ligbed. De Bolero is een ergonomische stoel van chloorbestendige kunststof. Hierdoor ben je verzekerd van een stoel met maximaal comfort en een lange levensduur. 

Lig je liever lekker lang onderuit? Dan is het verstelbare Balliu ligbed een uitstekende keuze. “Die zie je eigenlijk bijna op alle stranden en ook in heel veel zwembaden”, aldus Van den Oever. “De Balliu is van degelijke kwaliteit en modulair. Het dek en het elastiek zijn vervangbaar. Dit betekent dat je er jarenlang plezier van hebt. De bedjes zijn gemaakt van uv-bestendig en ademend polyester. Hierdoor kan water goed weglopen, wat niet alleen comfortabeler, maar ook hygiënischer is.” 

Als klanten toch iets anders zoeken, is er keuze genoeg. “We ontwikkelen steeds nieuwe varianten, zoals de Net Lounge. Deze stoel is in trek en ideaal is door de handdoekhouders aan de stoel. We hebben tot nu toe een stuk of zes pagina’s in onze catalogus met meubilair, en het is een productgroep waar we zeker nog groeimogelijkheden zien.”

Relax in de Maya stoel met uitzicht op de zee.

Goede service

Aquajogging de Buffel heeft veel ruimte voor opslag, waardoor producten vaak snel uit voorraad leverbaar zijn. Maar ook wanneer iets niet direct op voorraad is, kun je snelle service verwachten. “We houden onze lijntjes met leveranciers graag kort. Dat betekent dat onze klanten kunnen rekenen op een snelle en persoonlijke service, met de benodigde expertise.”

Voor iedereen

Aquarunner levert onder andere aan vakantieparken, sauna’s, sportbedrijven, de gemeentebaden en zelfstandige zwembaden (exploitatie partners). “Onze producten zijn ook buiten Nederland te vinden: we leveren in dertien landen. Het maakt ons niet uit hoe groot of klein je bedrijf is. Iedereen kan klant worden van Aquarunner ,en ook particulieren kunnen bij ons terecht.” Aquarunner maakt namelijk geen gebruik van vaste bestelhoeveelheden. “Je mag zelf kiezen hoeveel je wil afnemen.” Dit maakt Aquarunner de ideale partner voor iedereen die zijn ervaring aan het water compleet wil maken. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details