Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Het enige origineel, sinds 1991
NIVEKO is uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerde speler in de zwembadbranche.

Het enige origineel, sinds 1991

NIVEKO produceerde in 1995 zijn allereerste zwembad. Het betekende meteen de start van een nieuw hoofdstuk, waaraan vandaag nog steeds verder geschreven wordt. De firma, die sinds 2018 deel uitmaakt van de Pollet Pool Group uit Waregem, is intussen uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerde speler in de zwembadbranche. De focus op het milieu werd daarbij nooit uit het oog verloren. De naam NIVEKO is immers een combinatie van Nivnice, het kleine stadje bij Uherský Brod in Tsjechië waar de zwembadgigant gevestigd is, en het ecologische aspect dat hoog in het vaandel gedragen wordt. 

Dankzij de continue drang naar innovatie kan NIVEKO steeds weer aan de behoeften en wensen van de klanten voldoen.

Focus op het milieu

Respect voor het milieu, de ecologische footprint en het sociale bewustzijn zijn  belangrijke hoekstenen van onze maatschappij. Onze inspanningen voor dat milieu zullen bijdragen aan de levenskwaliteit en het comfort van toekomstige generaties. Daarom streeft ook NIVEKO ernaar om de natuur niet onnodig te belasten bij de productie van zwembaden. De geïndividualiseerde zwembaden worden op maat gemaakt en bij die productie komt veel ambachtelijk werk kijken. Dankzij de lange traditie van zwembadbouw wordt de ervaring bij NIVEKO van generatie op generatie doorgegeven. Elke nieuwe productiemedewerker krijgt een doorgedreven opleiding om alle werkzaamheden die bij de job komen kijken, volledig onder de knie te krijgen. 

De geïndividualiseerde zwembaden worden op maat gemaakt.

Focus op kwaliteit en innovatie

De fabrieken zijn uitgerust met ultramoderne technologieën, waardoor verspilling van materiaal tot een minimum beperkt wordt. Materiaalresten worden altijd verwerkt, omgezet in regranulaat, en vinden verder hun weg naar andere sectoren. Bovendien staat NIVEKO synoniem voor kwaliteitsvolle zwembaden, waarvan eigenaars jarenlang plezier kunnen hebben. Alle zwembaden hebben een tijdloos ontwerp op het vlak van uiterlijk, maar ook qua praktische duurzaamheid. Elk onderdeel is zorgvuldig uitgedacht om de tand des tijds te doorstaan en toch elegant te blijven. 

Naast efficiëntie is innovatie immers een van de belangrijkste troeven van de zwembadgigant. Het team is dagelijks bezig met de optimalisatie van bestaande types en de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve producten. In 2008 werd een eigen overloopgoot ontwikkeld, die zorgde voor een revolutie in het zwembadassortiment. Dankzij die continue drang naar innovatie kan NIVEKO steeds weer aan de behoeften en wensen van de klanten voldoen.

Alle zwembaden hebben een tijdloos ontwerp op het vlak van uiterlijk, maar ook qua praktische duurzaamheid.

Focus op de klant

Voor sales en marketing staat de klant centraal. Die klanten waarderen de familiale sfeer die binnen NIVEKO heerst, ook al maakt de zwembadbouwer sinds 2018 deel uit van de internationale Belgische Pollet Pool Group. Dit partnerschap heeft ongekende mogelijkheden geopend, waaronder de bouw van een nieuwe site met productiefaciliteiten en kantoren. 

NIVEKO zet ook fors in op marketing. Zo helpt een reeks acties, waaronder promotie van het merk online en via de klassieke media, de verkoop en de naamsbekendheid te stimuleren. De nadruk op lokale zakelijke samenwerkingen en marketing wordt weerspiegeld in het unieke karakter van het merk, dat ondanks zijn uniforme visie altijd in staat is om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van individuele markten en klanten. De fabrikant van zwembaden neemt ook deel aan de belangrijkste beurzen om zo de kwaliteit en de unieke kenmerken van de producten aan potentiële partners en klanten voor te stellen. Tegelijkertijd vormen deze evenementen de ideale locatie voor NIVEKO-partners uit alle hoeken van de wereld om elkaar te ontmoeten en relaties op te bouwen. 

Een van die trefpunten is AQUANALE, de grootste vakbeurs in Duitsland, die plaatsvindt in Keulen van 24 tot 27 oktober.
Tijdens deze beurs kunnen bezoekers NIVEKO, samen met zusterbedrijven Pollet Pool Group Belgium, Pomaz en Aquadeck, terugvinden op stand F031-E030 in Hal 07.1. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details