Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Bedrijfsvoertuigen op maat van professionals

Bedrijfsvoertuigen op maat van professionals

In het gamma lichte bedrijfsvoertuigen van Nissan zijn de Interstar en Primastar de op professionele klanten gerichte speerpunten. Niet alleen omwille van de sterk opgewaardeerde recente versies, maar evenzeer door de veelzijdigheid van de voertuigen en de vele ombouwopties.

Een lichte bedrijfswagen voor elk type van professioneel gebruik met een al even professionele ondersteuning, dat is het streefdoel van Nissan. Met zijn moderne lichte bedrijfsvoertuigen blijft de constructeur zich actief richten op professionals. Het jonge gamma is bijzonder veelzijdig en kan aan alle behoeften van de veeleisende klant voldoen door de vele ombouwopties. Van de grote Interstar, die veel op- en ombouwmogelijkheden biedt, tot de veelzijdige en praktische, middelgrote Primastar.

De Primastar kreeg een nieuw design, geheel in lijn met de Nissan familie.

Moderne look

Bij de meest recente opwaardering kreeg de Primastar door een aangepast design een meer dynamische look, met een nieuw radiatorrooster, ledkoplampen als standaard, en optionele 17-inch lichtmetalen velgen. Opvallend is het grote aantal geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS) met functies zoals dodehoekwaarschuwing voor het beschermen van zwakke weggebruikers bij het afslaan, rijstrookbewaking met een waarschuwing voor het onbedoeld verlaten van de rijstrook, verkeersbordenherkenning, adaptieve cruisecontrol en een intelligente noodremhulp. > De Primastar wordt aangeboden in een reeks van vier Euro 6d conforme motoren: een 1,6-liter motor met 96 pk of een 2-liter motor met 120, 145 of 170 pk. Klanten kunnen deze emissiearme motortechnologie combineren met een handgeschakelde of automatische transmissie met dubbele koppeling. Nissan biedt de Primastar voor bepaalde beroepsgroepen af fabriek al in een kant-en-klare ombouwversie, zoals een uitvoering opgebouwd voor loodgieters, een uitvoering voor elektrische technici en een uitvoering als store van. Daarnaast zijn er twee uitrustingspacks (veilig laden en vloer- en wandbescherming). Met twee lengte-uitvoeringen en twee hoogten zijn er nuttige volumes beschikbaar van 5,2 tot 8,6 m3 of 3,2 tot 4 m3 voor de uitvoering Crew bestelwagen. Het laadvermogen bedraagt naargelang de uitvoering 1000 tot 1200 kg.

Interstar ook als chassis-cabine

De grote Nissan Interstar heeft een MTM van 3,5 ton en wordt aangeboden in verschillende uitvoeringen qua lengte en hoogte, en dat als gesloten bestelwagen en crew cab bestelwagen met een maximum laadvolume van 8 tot 17 m3. Het laadvermogen voor deze bestelwagens gaat van 901 tot 1623 kg en het interieur biedt een laadlengte van 2,6 tot 4,4 meter. Naast de gesloten uitvoeringen heeft Nissan ook chassis-cabine uitvoeringen van de Interstar, waarop een opbouw naar wens mogelijk is. Deze chassis-cabine is er met enkele en dubbele cabine. Op de chassis-cabine is een kastopbouw van 20 m3 mogelijk. Ook hier biedt Nissan maar liefst zes kant-en-klare ombouwversies aan af fabriek, met onder meer een kipper, dropside laadbak of gesloten laadbak. De Interstar is er met voor- of achterwielaandrijving, en er is keuze uit 2,3-liter motoren met een vermogen van 135 tot 180 pk.

Met de grote Interstar dekt Nissan het zwaardere segment lichte bedrijfsvoertuigen.

Ondersteuning van de klant

Een klant van Nissan kan niet alleen op een modern en betrouwbaar voertuig rekenen, maar ook op een uitgebreid servicenetwerk van specialisten in lichte bedrijfsvoertuigen. Die kunnen de klant met raad en daad bijstaan voor de keuze van een lichte bedrijfswagen die optimaal is aangepast aan hun activiteiten. Bovendien geldt voor alle Nissan lichte bedrijfsvoertuigen een fabrieksgarantie van 5 jaar of 160.000 km als bescherming van bumper tot bumper, als garantie op lakwerk en als garantie op originele onderdelen en toebehoren, aangevuld met 5 jaar pechhulp onderweg. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details