Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Willy Naessens investeert in tweede webshop rond lifestyle naast het zwembad

Willy Naessens investeert in tweede webshop rond lifestyle naast het zwembad

Willy Naessens Swimming Pools blaast webshop www.lifeisbetterathepool.be nieuw leven in. De zwembadbouwer slaat een nieuwe weg in, die van lifestyle voor alles op en rond het zwembad. Hiermee breidt het zijn online activiteiten verder uit.

“Bij Life is better at the pool trekken we de kaart van lifestyle. Een tafellampje in het poolhouse, een vuurschaal voor naast het zwembad of een modieus ligbed? Hier ademen we gezelligheid en luxe. Zwembad.be blijft overigens de vaste waarde voor onderhoudsproducten.’

Willy Naessens – Stichter en voorzitter Raad van Bestuur Willy Naessens Group

Alles voor op én naast het zwembad

Van douches, barbecues en tafellampjes tot vuurschalen en ligbedden. Willy Naessens Swimming Pools wil met Life is better at the pool een totaalbeleving rondom het zwembad aanbieden.

Het verkoopt enkele bekende merken zoals Fatboy, Duck Duck, Eva Solo, Imagilights en Tradewinds. Ze bieden ook de gekende kamado’s en planchas aan, welke een echte hype is.

Wil je mee zijn met de trend van het moment in outdoor? Dan breng je hun webshop maar beter een bezoekje.

Tweede webshop

In 2014 richtte Willy Naessens Swimming Pools reeds een eerste webshop op. Zwembad.be verkoopt Onderhoudsproducten en accessoires om het zwembad te onderhouden.

Daar breien ze nu een vervolg aan door de webshop Life is better at the pool in de markt te zetten. De tweede online shop van de bekende zwembadbouwer is dus een feit. Life is better at the pool kent een relance.

Hierbij worden de e-commerce activiteiten van de zwembadbouwer verder uitgebreid. De webshop is gevestigd in het gloednieuwe hoofdkantoor op de Westerring in Oudenaarde. Alle pakketten vertrekken vanuit dit depot en worden de volgende werkdag aan huis geleverd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details