Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Overname van AQUACOVER door T&A

Overname van AQUACOVER door T&A

T&A, een belangrijke speler op de markt van zwembadafdekkingen, zet zijn groeidynamiek voort en heeft zopas de onderneming Aquacover, gevestigd in Andenne, België, overgenomen.

Aquacover werd opgericht in 1994 en wordt geleid door Frederic Poty en zijn echtgenote. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich gevestigd als een technische en betrouwbare speler op de markt van de automatische zwembadafdekkingen.

Aquacover, een specialist in op maat gemaakte afdekkingen voor particuliere en openbare zwembaden, profiteert van relevante knowhow en sterke gemeenschappelijke waarden met T&A op het gebied van productiekwaliteit, innovatie en klantenservice.

“Wij zijn zeer vereerd dat wij het stokje van Frédéric Poty en zijn echtgenote kunnen overnemen, om de zwembadprofessionals een technisch en kwalitatief hoogstaand gamma aan te bieden, zonder te raken aan de service die voor ons en voor onze professionele klanten een grote bekommernis blijft.” Joeri DILS

Deze overname versterkt de groeistrategie van T&A, met name door zijn aanwezigheid in Wallonië te versterken via de productie-eenheid in Andenne, maar ook in Frankrijk en Zwitserland waar Aquacover een sterk netwerk van dealers heeft opgebouwd.

In het kader van deze overname zullen de heer en mevrouw Poty zorgen voor een geleidelijke overgang, met als doel de tevredenheid van de klanten te vergroten door middel van een geoptimaliseerd assortiment, een versterkte service en betrouwbare levertijden.

T&A en Aquacover danken klanten, partners en leveranciers voor het in deze samenwerking getoonde vertrouwen en zien uit naar de opening van deze nieuwe horizon. Beide entiteiten zullen op de beurs van Lyon aanwezig zijn om een ruim en gedifferentieerd aanbod voor te stellen aan de professionals van de sector.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details