Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Met een paar clicks naar een duurzame zwemoplossing
De TPO-folies zijn kleurvast en garanderen een strakke afwerking.

Met een paar clicks naar een duurzame zwemoplossing

Een zwemvijver of -bad in de tuin plaatsen doet je klant niet ondoordacht. En ook niet elke dag. Om je klanten bij te staan in hun keuze komt waterdichtingsspecialist Sealtec nu met een vernieuwde app, waarmee je virtueel het zwembad of de zwemvijver in de tuin plaatst en gemakkelijk de vorm, grootte en afwerking kiest. Bovendien heb je met Sealtec steeds een duurzame oplossing voor je klanten, waar ze nog jarenlang van kunnen genieten.

Waterdichtingsfolies uit PE en PP zijn vervaardigd zonder weekmakers of chlorides.

Al bijna twintig jaar levert en plaatst Sealtec duurzame waterdichtingssystemen in zwemvijvers, zwembaden, bufferbekkens en irrigatiebekkens. Het bedrijf uit Vlaams-Brabant trekt de kar van duurzaamheid met onder meer AGRU’s en SIKA’s TPO Lining activiteiten. Kwaliteit, betrouwbaarheid en uitmuntende service vormen de basis voor zijn manier van werken.

Vernieuwde app

Met de vernieuwde Sealtec Augmented Reality (AR) app creëer je moeiteloos een beeld van hoe de zwemvijver of het zwembad er in de tuin van je klant zal uitzien. De app, voor iOS of Android, is eenvoudig te downloaden op tablet of smartphone en direct klaar voor gebruik. Scan de plaats waar je klant het zwembad wil, kies het product – zwembad of -vijver – en oriënteer het naar wens. Vervolgens selecteer je de gewenste kleur van de folie en pas je de grootte aan. Met de foto van het resultaat kan je daarna onmiddellijk je aanvraag doorsturen. Door het selecteren van de foliekleur in deze nieuwe app kan je dus eenvoudig het effect van het zwembad tonen aan je klant, en dit zonder en met water erin. Zo krijgt je klant een waarheidsgetrouw, weliswaar digitaal, beeld van het eindresultaat.

Door de brede waaier aan kleuren is er een TPO-folie voor elke stijl en omgeving.

Duurzaam alternatief

Zwembadfolies in EPDM (vijvers) of pvc (zwembaden) zijn lang niet meer de enige materialen voor een waterdichte zwemoplossing in een tuin of op een terras. Met de TPO-folies van Sealtec heb je een duurzaam alternatief, dat tegelijk kleurvast is en een strakke, gladde afwerking garandeert. TPO omvat een reeks kunststoffen op basis van polyethyleen (PE) en polypropyleen (PP). In een chloorrijke omgeving kies je het best PE-folies, want deze zijn ook in die omstandigheden kleurvast. In een omgeving met een lage chemische belasting zoals bij hydrolyse – voor vijvers, zwemvijvers en hybride baden – zijn PP-folies geschikt. Deze worden eventueel gewapend met een glasvliesnet. De producten zijn perfect recycleerbaar en worden vervaardigd zonder weekmakers of chlorides.

De folies bestaan in verschillende diktes en kleuren: licht- en donkerblauw, zes grijstinten, drie groentinten, wit of zwart. Zo voer je de vijver of het zwembad volledig uit volgens de wensen van je klant. Sealtec ondersteunt je graag in de keuze van het juiste product voor jouw project, zowel in het voortraject als op de werf. Ook voor het plaatsen kan je op het bedrijf terugvallen. Ofwel door het volgen van opleidingen, ofwel door Sealtec zelf te betrekken bij de installatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details