Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
MEER plezier in het zwembad
De turbinezweminstallatie EasyStar zorgt voor een heleboel plezier in het zwembad

MEER plezier in het zwembad

Maak uw zwembad nu nog snel meer waard met EasyStar

Met een zwembad in uw tuin is de verkoeling in de zomer altijd maar een paar stappen van u verwijderd. Het zwemmen in het koele water wordt nog aangenamer met een EasyStar-turbinezweminstallatie van BINDER: de unieke stroming tovert namelijk elk zwembad om in een fitness- en wellnessoase en zorgt voor een erg speciale sfeer tijdens uw poolparty. De systemen kunnen in een handomdraai in elk type zwembad worden ingebouwd.

De brede en krachtige stroming van EasyStar is duidelijk anders dan de volumestroom van traditionele tegenstroomsystemen. Doordat het lichaam gelijkmatig wordt omgeven, hoeft de zwemmer niet constant zijn evenwicht te bewaren en kan zich op zijn zwemtechniek concentreren. Dat is echter bij lange na niet het enige voordeel van de turbinezweminstallatie. Ook wellnessoefeningen, aquagym of aquajoggen wordt veel effectiever met EasyStar. Bovendien is de EasyStar ook voor kinderen erg leuk.

EasyStar is er in veel verschillende uitvoeringen met volumestromen van 160 tot 550 m3 per uur. De turbinezweminstallatie kan door de vakspecialist in een handomdraai in elke type zwembad worden geïnstalleerd. Betonnen of kunststoffen zwembaden zijn net zo geschikt als roestvrijstalen of houten zwembaden. En ook in een opzet- of natuurzwembad is het monteren erg makkelijk. Het maakt niet uit om welk type zwembad het gaat: EasyStar zorgt voor véél meer zwemplezier. Het bedienen van het systeem is overigens net zo eenvoudig als de inbouw. Het systeem wordt gemakkelijk met een afstandsbediening of via de optionele BINDER24-app bestuurd.

De turbinezweminstallatie EasyStar heeft overigens niet alleen een beduidend groter prestatievermogen dan systemen die door pompen worden aangedreven, maar verbruikt ook 50 tot 80 procent minder stroom. Wie zelf de unieke stroming een keer wil uitproberen heeft veel verschillende mogelijkheden. Zo bieden veel specialisten de mogelijkheid aan om gratis te komen proefzwemmen en ook in de BINDER-showroom in Frankfurt am Main of in het hoofdkantoor in Hameln kan de EasyStar vrijblijvend worden getest. Alle informatie vindt u op https://www.binder24.com/probeschwimmen/.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details