Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
De ideale terrasplank rond het zwembad

De ideale terrasplank rond het zwembad

Een zwembad in de tuin zorgt voor een luxueuze uitstraling. Die uitstraling krijgt een extra boost door een terras aan te leggen dat naadloos bij het zwembad aansluit. De Twinson terrasplanken van Deceuninck bieden de ideale oplossing door hun extreem hoge slipvastheid. En dankzij een uniek kliksysteem gaat de installatie ervan tweeënhalve keer sneller. 

Een vakkundige en veilige afwerking rondom het zwembad is essentieel. Terrasplanken zijn hiervoor de ideale oplossing. Met de Twinson Terrasplanken van Deceuninck, met een unieke Twinson Click onderstructuur, kiezen uw klanten voor een duurzame en gebruiksvriendelijke toepassing. Met het innovatief kliksysteem kunt u de onderstructuur van een terras integraal opbouwen zonder schroeven. Het vastzetten van de planken is kinderspel, met de zelfklemmende roterende montageclipsen. Met behulp van verstelbare terrasver­hogers kunt u niveauverschillen tot 225 mm overbruggen of ongelijke ondergronden corrigeren. Bovendien is een Twinson Click-terras tweeënhalve keer sneller geplaatst dan een traditioneel terras met hout en schroeven.

Het vastzetten van de planken is kinderspel, met de zelfklemmende roterende montageclipsen.

Houtcomposiet

Waarom kiezen steeds meer zwembadeigenaars voor terrasplanken in houtcomposiet? Heel simpel: door de winnende combinatie van hout en pvc. Met een keuze uit tien kleuren, een constante kwaliteit, en grote lengtes (tot 6 meter) waardoor geen kopse voegen zichtbaar zijn, halen klanten een topproduct in huis.

Houtcomposiet laat hen nooit in de steek. Het materiaal vergt weinig onderhoud en heeft een lange levensduur, waarbij rotting of schimmelvorming geen schijn van kans maken. Bovendien hebben natuurlijke elementen en wisselende weersomstandigheden geen vat op dit materiaal. Met houtcomposiet behoren getorste planken tot het verleden. Ook gevaarlijke splinters zijn uitgesloten. Nog een belangrijke troef: terrasplanken in houtcomposiet zijn heel gemakkelijk te plaatsen. En last but not least is houtcomposiet afkomstig uit duurzaam beheerde bossen, waardoor de ecologische voetafdruk een pak kleiner wordt.

Een brede waaier aan beschikbare kleuren.

Schroefloos en efficiënt

Het innovatieve kliksysteem laat toe om de onderstructuur van een terras integraal op te bouwen zonder schroeven, in een mum van tijd. Daarop worden de planken met de zelfklemmende roterende montageclipsen aan de onderstructuur vastgezet.

Toppers in het gamma

Binnen het Twinson-gamma heb je de Character Massive planken met geborstelde finish. De houtvezels in deze planken vergrijzen op natuurlijke wijze. Qua look zijn ze niet te onderscheiden van hout. In tegenstelling tot hout hebben ze geen verf- of beitslaag nodig en is de kans op splinters nihil. Of wat dacht u van de Majestic Massive Pro terrasplank? Dankzij een 360° pvc-mantel is het oppervlak extreem goed bestand tegen vlekken en dus extra makkelijk te reinigen. Ook qua slijtvastheid blinkt deze terrasplank uit.

Een Twinson Click-terras is tweeënhalve keer sneller geplaatst dan een traditioneel terras met hout en schroeven.

Bewezen antislip

Een veilige omgeving rond het zwembad start met een terrasplank met een bewezen slipweerstand. De Twinson-oplossing voldoet aan de hoogste eisen wat deze eigenschap betreft, ook in natte toestand. U hoeft het terras dus geen extra antislipbehandeling te geven. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details