Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
De BINDER24-app heeft nu nog meer interessante functies

De BINDER24-app heeft nu nog meer interessante functies

Nog persoonlijker, nog praktischer

Goed nieuws voor alle zwemfans: de populaire BINDER24-app heeft vanaf nu drie nieuwe features. Na de update kunt u onder andere trainingen delen en de app nóg meer naar wens aanpassen.

BINDER brengt een nieuwe versie van de BINDER24-app uit. Een belangrijke verandering is dat er favorieten aangemaakt kunnen worden: de startpagina van de app kan naar wens worden ingericht doordat elk onderdeel afzonderlijk te selecteren is. Met de drag-and-drop-functie kunt u de volgorde van de blokken en de opties binnen zo’n blok gemakkelijk aanpassen.

Het is nu ook mogelijk om trainingsprogramma’s met andere zwemfans te delen. Dit kan snel en ongecompliceerd met een QR-code. Persoon 1 drukt bij het gewenste programma op ‘delen’ en vervolgens komt er een QR-code in beeld. Persoon 2, die het programma op zijn smartphone wil hebben, drukt in de trainingspagina van zijn BINDER24-app op de plus-knop en kiest in het menu ‘programma importeren.’ De camera wordt automatisch geopend en persoon 2 kan de QR-code op het apparaat van persoon 1 scannen. Door het scannen wordt het gewenste programma opgeslagen in de app van persoon 2.

Het is ook heel makkelijk om meerdere trainingen in één keer te delen: persoon 1 gaat naar de trainingspagina en drukt op het penpictogram rechts bovenin. Het menu wordt geopend en persoon 1 kan nu de trainingsprogramma’s kiezen die hij of zij wil delen of opslaan. Nadat de gewenste programma’s geselecteerd zijn, drukt persoon 1 in het drop down menu links bovenin op ‘delen.’ Door vervolgens op ‘OK’ te drukken, wordt het deel-menu geopend. Persoon 1 kiest dan of het bestand verstuurd moet worden (bijv. per mail of via whatsapp) of op zijn mobiel opgeslagen moet worden. Om de programma’s te importeren moet persoon 2 het bestand met de BINDER24-app openen. Dit kan door op het bestand te klikken en vervolgens de BINDER24-app te kiezen. Met de deel-functie is het overigens ook mogelijk om trainingen op uw eigen apparaat op te slaan.

Bovendien is het door de update van de BINDER24-app makkelijker geworden om te switchen tussen verschillende tegenstroomsystemen. De app slaat nu de verbindingsgegevens van alle turbinezweminstallaties op waarmee u in het verleden succesvol verbonden was. Zo zet u voortaan het systeem met slechts één druk op de knop aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details