Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Nieuw gamma versterkte membranen

Nieuw gamma versterkte membranen

DELIFOL, een bekend merk van de CF Group, lanceert een nieuw gamma versterkte membranen onder de naam Livingstone. Dit membraan combineert esthetiek en geavanceerde technologie en bestaat in drie nieuwe kleuren: NGS Gold, NGS Onyx en NGS Silver. 

Het nieuwe Livingstone membraan is een meesterwerk van technologie en design. Zo passen de elegante, eigentijdse kleuren perfect in elke omgeving en voegen ze een vleugje verfijning toe aan elke waterruimte. Elke kleur is immers zorgvuldig geselecteerd om haar vermogen om een unieke en fascinerende sfeer rond de natuurlijke omgeving en het zwembad te creëren.

Het vlaggenschip van DELIFOL biedt echter meer dan visuele aantrekkingskracht alleen. Het Livingstone membraan is uitzonderlijk sterk en kan tot 20 cm per lopende meter worden uitgerekt voordat het tekenen van breuk vertoont, waardoor het een ongeëvenaarde flexibiliteit op het terrein biedt. Een waar technologisch hoogstandje, dat de duurzaamheidsnormen in de sector herdefinieert.

De dimensionele stabiliteit van 3% zorgt voor een nauwkeurige installatie en weerstand tegen temperatuurschommelingen.

Licht, maar robuust

In de zwembadwereld heeft het merk DELIFOL zich gevestigd als een onbetwiste referentie. Het Duitse merk staat dan ook synoniem voor uitmuntendheid en superieure kwaliteit. Het sinusvormige weefsel, versterkt en resistent, biedt een ongeëvenaarde robuustheid en garandeert een lange levensduur.

DELIFOL membranen zijn daarenboven lichter dan de meeste oplossingen van concurrenten. Hierdoor zijn ze gemakkelijker te hanteren voor gebruikers. De waterdichtheid wordt gegarandeerd voor vijftien jaar en belooft een feilloze weerstand tot 34° (watertemperatuur). Het merk garandeert dus een doeltreffende bescherming met een product dat ontworpen is om aan de meest veeleisende verwachtingen te voldoen.

Het Livingstone membraan heeft drie nieuwe kleuren: NGS Gold, NGS Onyx en NGS Silver.

Lassen op lage temperatuur

Nog een onderscheidend kenmerk van deze membranen is dat ze geen vernis hebben, wat vaak wel wordt aangetroffen op concurrerende membranen. Het voordeel? Zonder vernis kunnen professionals op lagere temperaturen lassen, waardoor er een aanzienlijke vermindering is van de rookuitstoot. En dat zorgt dan weer voor een schonere en veiligere installatie voor de lasser. 

De plaatsingstemperatuur, vanaf 6°C, onderstreept ondertussen de veelzijdigheid van het membraan en biedt gebruiksgemak in verschillende klimatologische omstandigheden. Bovendien zorgt de dimensionele stabiliteit van 3% voor een nauwkeurige installatie en weerstand tegen temperatuurschommelingen. 

DELIFOL onderscheidt zich verder nog door de unieke textuur van deze 160/100, waardoor het op een conventionele manier gelast kan worden in plaats van rand tegen rand. Deze technische innovatie biedt een grotere flexibiliteit bij het installeren en elimineert de spanningen die rimpels kunnen veroorzaken bij het lanceren. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details