Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Kwalitatief totaalaanbod voor openbare en privézwembaden
Geïsoleerde isostone-blokken vormen een praktisch bouwsysteem.

Kwalitatief totaalaanbod voor openbare en privézwembaden

Als zwembadprofessional mag je bij HRS Pool & Technial Equipment rekenen op een ruime keuze aan zwembadproducten en -toebehoren voor de volledige inrichting van elk type bad. Het ervaren team begeleidt klanten dagelijks bij diverse projecten in zowel de openbare als privésector. De Nederlandse groothandel munt uit in technische expertise, een kwaliteitsvolle service en een persoonlijke aanpak. 

Met een breed assortiment voor de aanleg, de uitrusting en het onderhoud van een zwembad ondersteunt HRS Pool & Technical
Equipment de zwembadbouwer en -installateur van a tot z. En dit zowel voor privé- als voor openbare baden. Het familiebedrijf onder leiding van Niels Helmond zoekt dan ook steeds naar nieuwe producten voor een kwalitatief en up-to-date aanbod, met veel aandacht voor ecologische systemen.

Infraroodpanelen zijn handig voor het verwarmen van poolhouses en van kleedkamers in openbare zwembaden en wellnesscentra.

Efficiënt verwarmen

De laatste jaren is de vraag naar warmtepompen fors toegenomen. Toch blijft dit een serieuze investering, die niet voor elke toepassing geschikt is. HRS Pool & Technical Equipment stelt daarom een interessant alternatief voor: het infraroodpaneel. Zaakvoerder Niels Helmond: “Deze panelen hebben een lagere aankoopprijs en zijn bijzonder handig voor het verwarmen van kleedkamers in openbare zwembaden, wellness- en sportcentra. Ook in de thuisomgeving zijn ze een goede oplossing, want je verwarmt er snel en efficiënt kleine ruimtes mee die niet continu opgewarmd worden, zoals een poolhouse. Bovendien zijn ze makkelijk te combineren met zonnepanelen.”

Kiezen je klanten toch voor een warmtepomp, dan reken je als zwembadinstallateur niet alleen op een ruim aanbod bij HRS Pool & Technical Equipment, maar ook op een grondige technische ondersteuning. “Een correcte berekening van de juiste flow en de juiste pomp is cruciaal. Daarom werken we dit gedetailleerd uit voor onze installateurs en bekijken we samen wat de beste keuze is voor een bepaald project.”

HRS Pool & Technical Equipment biedt ledverlichting aan in en om het zwembad.

Technische expertise

Naast oplossingen voor het verwarmen van het zwembadwater en de omgeving errond, verdeelt HRS Pool & Technial
Equipment een range van professionele pompen en zandfilters, specifiek voor de openbare sector. Al deze toestellen zijn volledig conform de Belgische of Nederlandse wetgeving. Ook hier staat de groothandel uit Beusichem, nabij Utrecht, zijn klanten bij met gericht advies.

Wat HRS Pool & Technical Equipment onderscheidt, is dat het familiebedrijf producten heeft voor een breed scala aan toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan de volledige aanleg rondom het zwembad, zoals de buitenverlichting, kabels en groepkasten. “Het laat zwembadprofessionals toe samen met een elektricien een totaalafwerking aan te bieden aan hun klanten”, zegt Niels Helmond. “Uiteraard zit ook verlichting in het zwembad in ons portfolio.”

Draadloze robot

Bij de privézwembaden ziet HRS Pool & Technical Equipment een toenemende vraag naar zijn geïsoleerde isostone-blokken. “Dit is een praktisch bouwsysteem, waarbij je de volledig geïsoleerde blokken na plaatsing laat volstorten met beton. Voor de afwerking wordt een folie op maat gemaakt. De installatie is makkelijk en verloopt heel vlot, met strakke wanden als resultaat.”

In januari 2024 brengt de zwembadgroothandel een draadloze robot op de markt. “De nieuwe robot heeft een accusysteem of laadt op via een vlotter met zonnepaneel op het wateroppervlak”, legt Niels Helmond uit. “Het toestel heeft dus geen vaste voedingskabel nodig en is hierdoor zeer handig in gebruik. De robot is instelbaar volgens verschillende cyclustijden, van 60 tot 150 minuten. We introduceren twee modellen, een basis- en een luxe-uitvoering.”

Verder lanceert HRS Pool & Technical Equipment begin 2024 een nieuwe b2b-webshop. “We willen afstappen van onze papieren catalogus. De webshop geeft klanten een duidelijk overzicht en vergemakkelijkt hun beheer van bestellingen, met informatie rond voorraden en levertermijnen. Daarnaast zal de professional er ook instructies, tips en tricks, en nieuwigheden terugvinden. Zo hopen we dat klanten sneller vinden wat ze zoeken. Al blijft ons team steeds beschikbaar voor advies en vragen.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details