Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Een zwembad waarvan je klant een leven lang geniet
Een hedendaags design van PPC Pools®.

Een zwembad waarvan je klant een leven lang geniet

Snel, op maat, en ze gaan een leven lang mee: de zwembaden van PPC Pools® veroveren sinds enkele jaren Nederlandse en Belgische tuinen. Ook zwembadbouwers zijn fan. “Als zwembadprofessional wil ik mijn klanten enkel de beste kwaliteit aanbieden. Daarom werk ik met PPC Pools®”, stelt Davy Peeters van JND Zwembaden.

PPC Pools® maakt polypropyleencarbonaat zwembaden, in één stuk en op maat. Geen plooien of overlappingsnaden dus, en dat maakt de baden extra stevig. Op de gladde wanden zetten zich geen kalk of algen af, wat resulteert in een minimum aan onderhoud. Ook osmose en betonrot krijgen geen kans. Het hedendaagse design met rechte hoeken gaat hand in hand met in massa gekleurde wanden, die niet verbleken in de zon. Een stijlvol resultaat om een leven lang van te genieten, dat bevestigen ook installateurs en enthousiaste eigenaars.

Flexibiliteit, kwaliteit en snelheid: dat zijn de troeven van PPC Pools®.

Kleur van het moment

“We installeren nu al drie jaar PPC Pools®, naast ons aanbod van betonnen zwembaden”, vertelt Davy Peeters van JND Zwembaden uit Werchter. “Niet alleen zijn we heel erg tevreden over de kwaliteit van de polypropyleencarbonaat zwembaden, ook het contact met PPC Pools® is heel correct. Als ze iets beloven, dan doen ze het ook. Ze leveren alles naar wens van de klant en blijven innoveren.”

Een van die innovaties is de introductie van een ledernerfstructuur in zwembaden. Het ziet er goed uit en is door zijn krasvastheid en antislipkarakteristieken ook een pak veiliger. “Die nieuwe structuren zijn verkrijgbaar in vijf kleuren: wit, lichtgrijs, donkergrijs, antraciet en zwart. Vooral die laatste is populair omdat het veel natuurlijker oogt. Veel klanten willen eigenlijk een zwemvijver, maar die is moeilijker te verwarmen en voor de ontsmetting reken je op bacteriën. Een antraciet zwembad uit ppc gaat op in de tuin en kun je op de klassieke manier onderhouden. Witte zwembaden worden amper nog besteld.” 

Polypropyleencarbonaat zwembaden worden in één stuk en op maat gemaakt.

Snelle levertermijn

Sinds JND Zwembaden met PPC Pools® werkt, is de tijd tussen het eerste contact en de plaatsing voelbaar korter. “Ik ga langs bij de klant en luister naar zijn wensen. We bekijken samen de tuin en ik neem meteen de maten op. Zo wordt het zwembad snel en correct op maat gemaakt. Hierdoor is het mogelijk een zwembad op anderhalve week tijd te plaatsen”, legt Davy Peeters uit. Een extra tip van de vakman: als de totale verharding in de tuin van je klant onder de tachtig vierkante meter blijft, hoeft die geen vergunning aan te vragen. Tel daarvoor de oppervlakte van het zwembad bij die van het terras en de verharde paden.

JND Zwembaden heeft een automatisatie voor het toedienen van chloor en het op peil houden van de ontsmetting. Voeg een robot toe die de bodem stofzuigt, en er blijft weinig handmatig werk over voor de eigenaars. Een periodiek onderhoud is voldoende voor een veilig en gezond zwembad. 

Een zwembad van PPC Pools® plaatst JND Zwembaden op anderhalve week.

Ideaal voor renovaties

Naast plaatsing en onderhoud rekenen eindklanten ook op JND Zwembaden voor renovaties en totaalprojecten. “Wanneer we een verouderd zwembad renoveren, kiezen we altijd voor een vervanging met PPC Pools®”, legt Davy Peeters uit. “Omdat de zwembaden steeds op maat zijn, hoeven we meestal zelfs geen muren uit te breken van het vorige zwembad. We laten de vloerplaat liggen en maken het nieuwe zwembad iets ondieper. Hier zie je duidelijk de troef van een polypropyleencarbonaat kuip. Een polyesterbad heeft een vaste standaardmaat en is niet geschikt voor dit soort renovaties. De zwembaden van PPC Pools® zijn flexibel, kwalitatief en snel klaar. Ideaal voor een grondige renovatie.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details