Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België

NL | FR

Nieuws

Alle apparatuur onder één dak

DSC_0517 kopiëren
In de showroom van CF Group Benelux staan technologie en comfort centraal.

Tekst | Tekst Elise Noyez | Beeld CF Group Benelux

30 december 2020 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

Als distributeur van een compleet gamma aan technische benodigdheden en accessoires, werpt CF Group Benelux zich op als centraal aanspreekpunt voor het volledige pakket.

Als verdeler van een uiterst breed assor­timent zwem­badonderdelen, com­bineert CF Group Benelux een intus­sen solide lokale inbedding met de slag­kracht van een absolute wereld­leider. Enerzijds is de in Sint-Stevens-Woluwe gevestigde distributeur namelijk al bijna vijftig jaar actief in België, Nederland en Luxemburg; anderzijds maakt het bedrijf deel uit van de internationale CF Group, waarin de expertises van het Duitse Chemoform AG, opgericht in 1962, en het Franse Fija, opgericht in 1989, onlangs werden samengevoegd. 

Aanbod afgestemd op ieder project

Mede dankzij die internationale rugge­steun kan CF Group Benelux een zeer breed scala aan producten aanbieden, van technische onderdelen zoals filters, pompen, water-behandelingssystemen, in­bouw­stukken, kranen, buizen en pvc-onderdelen, over bouw­technische com­ponenten zoals constructie­­­blokken, zwem­bad­bekledingen en veiligheids­ ­rolluiken, tot zelfs prefab­zwem­baden. Alles samen vormt dat omvangrijke aanbod een standvastige basis, waarmee zowel een jong koppel met een beperkt budget als een vijfsterrenhotel met de allerhoogste esthetische en energetische eisen van A tot Z bediend kunnen worden. Bovendien is die voorraad van meer dan 6.000 referenties in diverse productgroepen intussen ook volledig toegankelijk via een professionele webshop, en zijn alle producten in voldoende hoeveelheid op stock om een snelle verzending – én levering! – te garanderen.

In Sint-Stevens-Woluwe staat een team van 29 geëngageerde medewerkers klaar voor begeleiding en ondersteuning.

Wereldwijd maar nooit veraf

Naast het uitgebreide gamma aan kwaliteitsproducten, stellen CF Group en CF Group Benelux ook het persoonlijke contact met de zwembadbouwer voorop. Het nakomen van de snelle levertijden, de aandacht voor de omstandigheden op de werf en de uitgebreide ondersteuning inzake zowel normering als techniek gelden daarbij als centrale engagementen van de distributeur. Bij CF Group Benelux worden die waarden dan ook uitgedragen door een team van 29 geëngageerde medewerkers, gebaseerd in Sint-Stevens-Woluwe. Elke dag maken zij er een erezaak van om een permanente technologische opvolging in acht te nemen. Dat doen ze niet alleen middels een eigen hersteldienst of assistentie via telefoon of op de werf, maar tevens door het opzetten van diverse opleidingsprogramma’s gericht op bijvoorbeeld domotica, verwarming of waterbehandeling. Tijdens deze kostbare, doch volledig kosteloze momenten kunnen installateurs hun vaardigheden inzake diverse technische aspecten of nieuwe producten in een gemoedelijke sfeer bijschaven. Ook in de showroom van CF Group Benelux staan technologie en comfort overigens centraal. De ruimte is namelijk opgevat als een aangename ontmoetingsplaats, waarbij zowel digitale displays als de technische experts van het bedrijf de zwembadbouwer en zijn klant naar de juiste producten begeleiden.

Nog sterker in 2021

Dat 2020 een uitzonderlijk jaar was voor de sector, behoeft intussen geen uitleg meer. Voor CF Group Benelux was dat niet anders. Het bedrijf tekende afgelopen jaar maar liefst een tweecijfer-groei op, en ook voor het komende jaar liggen de verwachtingen hoog. Niet alleen voor het segment Specialistische Markt – de kernactiviteit van de Benelux verdeler – maar tevens voor de andere segmenten waartoe het bedrijf via de internationale CF Group toegang heeft.

Om aan de marktvraag te voldoen en de klantenservice nog verder te verbete­ren, worden de verschillende afdelingen van CF Group Benelux voor 2021 dan ook versterkt. 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details