Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Terug naar overzicht

POMAZ

Samen weten we er alles van

Sinds 1977 ondersteunt Pomaz zwembadbouwers en zwembadinstallerende bedrijven met een uitgebreid en kwalitatief assortiment zwembadcomponenten. Pomaz levert materialen voor zowel privé als openbare zwembaden.

Een kwalitatief hoogwaardig assortiment is voor ons vanzelfsprekend. Waarmee wij écht het verschil willen maken, is service. Dagelijks zetten we alles op alles om de zwembadbouwer zowel op commercieel als op technisch gebied bij te staan. Door kennis en inzichten te delen en dicht bij onze partners te staan, blijven we innovatief en kunnen we steeds jouw vraag én die van jouw eindklant beantwoorden. 

A Pollet Pool Group company
Pomaz maakt deel uit van het internationale Pollet Pool Group. Met een solide basis van 8 distributiebedrijven en 2 fabrikanten, ondersteunt Pollet Pool Group de lokale Europese markten met een breed aanbod zwembadcomponenten. Van filters en pompen tot verwarming en verlichting, van waterbehandeling en zwembadreinigers tot liners en afdekkingen. Voor elk type zwembad, binnen elk prijssegment, hebben we een oplossing.

Meer weten? Surf naar www.pomaz.nl 

algemene informatie

Services Zwembadcomponenten Adres Spaarpot 5,
5667 KV Geldrop
Nederland
Telefoonnummer 0031 (+40) 285 66 58 E-mailadres support@pomaz.nl Website pomaz.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details