Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Terug naar overzicht

MBI De Steenmeesters

In ruim drie kwart eeuw is MBI uitgegroeid tot een multidisciplinaire onderneming. Actief in de productie en distributie van materialen voor inrichting van de buitenruimte – en sinds mei 2022 – ook de binnenruimte. De missie van MBI is om samen met haar partners een mooie, comfortabele en duurzame leefomgeving te creëren met zo min mogelijk negatieve impact op het milieu.

De stabiele basis is het Steenmeesterschap; kennis van steenachtige materialen als beton en keramiek. MBI is marktleider in de productie van esthetische, betonnen bestratingsmaterialen en gevelbekleding maar mag zichzelf ook de grootste importeur van Italiaanse keramische binnen- en buitentegels noemen. Met grote merken zoals GeoCeramica® en Mirage (2cm keramiek) heeft MBI de perfecte oplossingen in huis voor naadloze (tuin)ontwerpen. Zo biedt MBI bijvoorbeeld met GeoCeramica® Specials zwembadranden in dezelfde stijl als de terrastegels, waardoor stijlbreuken en het zelf op maat zagen van zwembadranden verleden tijd zijn.

Met een toegewijd en deskundig adviesteam bundelt MBI de kennis van alle sectoren en verstrekt projectadvies op alle gebruiksgebieden van de buiten- en binnenruimte; werken, wegen, winkelen, wonen en welzijn. Of je nu aan een exclusieve villatuin of de buitenruimte bij een camping werkt, in alle fasen van een project kun je voor advisering bij MBI terecht.

#mooimetMBI.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

MBI GC Brunssum Akerstraat

Blaricum MBi

Blaricum MBi

Blaricum MBi

Bussum MBI Droomtuin

Bussum MBI Droomtuin

Bussum MBI Droomtuin

MBI GC Brunssum Akerstraat

MBI GC Brunssum Akerstraat

algemene informatie

Adres Taylorweg 10
5466 AE Veghel
Nederland
E-mailadres info@mbi.nl Website mbi.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details