Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Terug naar overzicht

WOLF Energiesystemen

WOLF Energiesystemen is een systeemaanbieder van energiebesparende klimaatoplossingen. De energiebesparende concepten bieden een oplossing op het gebied van luchtbehandeling, ventilatie, verwarming en koeling.

Moederbedrijf WOLF GmbH – gevestigd in Mainburg, Duitsland – ontwikkelt al sinds de jaren ’70 luchtbehandelingskasten. Deze dagen biedt WOLF een breed scala oplossingen aan; van compacte HR WTW-units tot op maat gemaakte luchtbehandelingskasten met debieten van meer dan 85.000 m³/h. Voor zwembaden heeft WOLF zowel een compacte als een modulaire oplossing, speciaal bedoeld om in deze ruimten de luchtkwaliteit op peil te houden.

Daarnaast biedt WOLF een breed assortiment aan van onder andere regelsystemen, zonnecollectoren, woonhuisventilatie en warmtepompen. De producten kunnen uiteraard afzonderlijk toegepast worden, maar bieden verregaande voordelen als totaal-systeem, dankzij het intelligente regelsysteem van WOLF.

Het geeft ons energie om klanten te voorzien van een goed advies en te kunnen ondersteunen met onze kennis en dienstverlening.

Hoge kwaliteit en een compleet programma van producten en systeemoplossingen, toegewijd personeel en klantgerichte service. Dit is de meerwaarde van WOLF!

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Luchtbehandeling & Ventilatie Adres Blauwe Engel 1
8265 NL Kampen
Nederland
Telefoonnummer +31 38 333 50 86 E-mailadres [email protected] Website wolf.eu/nl-nl/professional

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details