Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Terug naar overzicht

Technics & Applications

Our goal is making quality products, installed by pool professionals, enhancing the comfort level of a pool and lowering its environmental footprint.

Technics & Applications (T&A) werd opgericht in 1995 door Ludo Vervoort. Vandaag is T&A één van de toonaangevende fabrikanten van automatische zwembadafdekkingen in Europa.

Het bedrijf is gelegen in Geel, een stad in het noorden van België. Vandaag beschikt T&A over een productie- en opslagruimte van 15.000m² waarin 4000 afdekkingen/jaar worden geproduceerd. Dankzij een modern en geautomatiseerd productieapparaat slaagt T&A erin een constante hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen te garanderen.

T&A BEDRIJFSWAARDEN

KWALITEIT

T&A produceert op maat gemaakte producten en gebruikt hiervoor duurzame en kwaliteitsvolle grondstoffen en onderdelen. Daarenboven wordt het complete productieproces door T&A bewaakt en gecontroleerd wat zorgt voor een topproduct met een hoge en stabiele kwaliteit.

SERVICE

T&A investeert constant in producttrainingen voor de dealers en installateurs. Daarenboven zorgt een team van ingenieurs voor advies en technische ondersteuning en dit maar liefst in 4 talen, namelijk Nederlands, Frans, Engels en Duits. Via de online cover configurator kunnen 24/24h offertes worden gemaakt en dankzij de webshop kunnen onderdelen en inbouwstukken gemakkelijk worden besteld.

BETROUWBAARHEID

T&A heeft 20 jaar expertise op het vlak van automatische zwembadafdekkingen! Via een netwerk van professionele installateurs wordt de eindgebruiker verzekerd van een topproduct, geïnstalleerd en onderhouden door vakmannen.

INNOVATIE

Via CIP (Continuous Improvement) en een team van productontwikkelaars zorgen we voor een constante innovatie. Hierbij focussen we op het installatiegemak, de duurzaamheid en de gebruiksvriendelijkheid van onze producten. T&A producten zijn daarenboven efficiënt en milieuvriendelijk.

Interesse in één van onze diensten? Contacteer ons dan vrijblijvend voor meer informatie.

algemene informatie

Adres Klaus-Michael Kuehnelaan 9
2440 Geel
België
Telefoonnummer +32 14 23 74 95 E-mailadres [email protected] Website t-and-a.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details