Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Terug naar overzicht

SCP Benelux

SCP Europe is een dochteronderneming van de Amerikaanse groep POOLCORP, de grootste distributeur van zwembadapparatuur ter wereld. Spa’s, filtratie, water- en chemische behandelingsapparatuur, onderhoudstoebehoren, verwarming, zwembadafdekkingen …

SCP heeft op veel vlakken het meest uitgebreide assortiment op de markt. SCP Benelux biedt een volledig aanbod voor winkels, bouwers van residentiële zwembaden en, dankzij de andere Europese zusterondernemingen, ook een compleet assortiment van apparatuur bedoeld voor openbare zwembaden.

Met meer dan 100 000 professionele klanten en ongeveer 160 000 referenties wereldwijd, biedt POOLCORP aan SCP Benelux de expertise en ondersteuning van een grote groep, evenals bevoorrecht contact met de grootste fabrikanten: HAYWARD, PENTAIR, MAYTRONICS, FAIRLAND, KOKIDO, WATERCO, EMAUX …

SCP Benelux positioneert zich duidelijk in de markt door alleen hoogwaardige apparatuur aan te bieden en is daarom ook voorzichtig wanneer nieuwe producten op de markt komen. SCP biedt een TRY ME-programma aan waarbij klanten aan een aantrekkelijke prijs nieuwe producten kunnen uitproberen en kopen.

Voor elk nieuw product maakt SCP Benelux het een erezaak om ook reserveonderdelen op voorraad of snel beschikbaar te hebben. Ze worden hierbij geholpen door het nieuwe Europese reserveonderdelencentrum PSL (Parts Service Location), gevestigd in Lyon, dat alle agentschappen helpt om de reserveonderdelen snel te verkrijgen. De meest gebruikte onderdelen worden uiteraard ook opgeslagen in het magazijn te Zaventem.

Dit alles is samen te vatten in slechts één woord: SERVICE. Om een uitmuntende service te bieden investeert SCP Benelux in:

  • Een steeds grotere voorraad voor snellere levering.
  • De commerciële afdeling met een extra vertegenwoordiger.
  • Nieuwe technologieën en expertise in met het internet verbonden producten. Onze Product Manager kan helpen bij je keuzes en kan je adviseren op basis van je behoeften.
  • Een steeds bekwamere en hoger opgeleide technische dienst.

SCP Benelux doet er alles aan om zijn klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, gepersonaliseerde trainingen en kwalitatieve, ultrasnelle leveringen te geven. De service en het DNA van SCP maken het verschil…

Klanten weten waarom!

algemene informatie

Services Zwembadapparatuur Adres Maalbeekweg 21
1930 Zaventem
België
Telefoonnummer +32 2 386 03 40 Website scpeurope.nl/nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details