Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België

NL | FR

Terug naar overzicht

MPI Pumps & Irrigation

MPI Pumps & Irrigation is vandaag de meest veelzijdige importeur en distributeur in de watertechnische sector van de Benelux. Zelfs na 30 jaar, leren we iedere dag bij over onze specialisaties: waterpompen, beregening, drukleidingsystemen en geothermie. De verschillende sectoren, waaronder zwembaden , zijn dan ook iedere dag in beweging. Daarvoor tracht ons MPI-team zich zo goed mogelijk te specialiseren in de vele aspecten van de sector.

Voor onze klantenservice focussen wij op specialisatie en voorraad. Opdat er snel en efficiënt een oplossing aangeboden kan worden voor iedere watertechnische uitdaging.

Doorheen de jaren heeft MPI zich kunnen opwerken naar de import en distributie van een sterk assortiment aan A-merken. En dat kan variëren van een eenvoudige dompelpomp in de hobbysfeer tot de zwaarte pompen voor de industrie-, bouw of scheepvaartsector.

Wij worden ondersteund door ons Waals zusterbedrijf, Aubia, om nog efficiënter een antwoord te kunnen bieden op de steeds toenemende vraag. Onze assortimenten geraken dan ook steeds beter op elkaar afgestemd.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Hoge Mauw 1070
2370 Arendonk
België
Telefoonnummer +32 14 451 880 E-mailadres info@mpi-pumps.com Website mpi-pumps.com btw nummer BE 0464.371.167

kaart

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details