Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Terug naar overzicht

MetroXL

Pool Sound Absorbers van MetroXL

Sfeer en functionaliteit in één systeem
Pool Sound Absorbers van MetroXL brengt beleving en functionaliteit samen in één innovatieve productlijn. Elke systeemtoepassing is opgebouwd uit 50mm dik akoestisch vochtbestendige vulling, geplaatst in een spanframe en voorzien van een naadloze print.

De systemen kunnen worden voorzien van elke gewenste print, graphic of visual. Het is een zeer fraaie en strakke oplossing, biedt vele mogelijkheden om sfeer aan de ruimte te geven en daarbij zijn geen breek of bouwwerkzaamheden nodig. Met Pool Sound Absorbers is de akoestiek van een zwembad eenvoudig te verbeteren. Dat is niet alleen prettiger voor het personeel maar ook voor de bezoekers.

Voor elke toepassing een systeem

Pool Sound Absorbers is dé perfecte oplossing om de akoestiek in een zwembad te verbeteren én meer sfeer te brengen. De producten zijn toepasbaar aan de wand of aan het plafond

Pool Sound Wall (wand) is een wandspansysteem met hoogwaardig akoestisch dempend vermogen. Daarnaast heeft het ook nog een isolerende werking en biedt valbescherming wanneer gemonteerd op de juiste hoogte.

Pool Sound Baffles (plafond) zijn verticaal hangende plafondpanelen. Zeer effectief omdat het geluid direct aan 2 zijdes wordt geabsorbeerd.

Product features Pool Sound Absorbers

  • Uitzonderlijk goede akoestische demping
    (door honingraadstructuur groot bereik zelfs bij lage tonen, gewogen absorptiewaarde is 1,0)
  • Akoestische oplossing met beleving door verwerking afbeelding / print
  • Bestand tegen het agressieve zwembadklimaat: hoge luchtvochtigheid, chloor(dampen), direct watercontact en schoonmaak desinfectie chemicaliën
  • Gecertificeerd bevestigingsmateriaal (C4)
  • Brandveilig en UV bestendig
  • Mede doorontwikkeld in samenwerking met bouwkundig ingenieurs (gespecialiseerd in zwembaden)
  • Sterke, veilige en duurzame oplossing

Over MetroXL
MetroXL is expert op het gebied van akoestisch dempende oplossingen voor sportaccommodaties en heeft inmiddels ruim 40 jaar ervaring op het gebied van professionele interieur graphics. Met een eigen ontwerpafdeling, eigen productievoorzieningen en een eigen montageteam kan snel worden geschakeld. MetroXL denkt in oplossingen en levert altijd maatwerk. Het resultaat? Een zwembad met fijne akoestiek en veel sfeer en beleving. MetroXL biedt met Pool Sound Absorbers de ultieme combinatie: meer beleving én akoestisch dempend!

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Akoestische oplossingen Adres Keurweg 12
5145 NX Waalwijk
Nederland
Telefoonnummer +31(0)416 33 53 68 E-mailadres info@metroxl.nl Website akoestiekzwembad.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details