Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Terug naar overzicht

Isolco

Isolco biedt innovatieve akoestische oplossingen die bijdragen aan het comfort, de brandveiligheid en een gezond binnenklimaat in zwembaden, sportcomplexen, scholen, kantoren, theatersbioscopen, parkeergaragesrestaurants en woningen. Met oog voor design én het milieu.

Architecten, aannemers en afbouwers vinden hun weg naar Isolco, dankzij ons ruime assortiment aan akoestische, brandveilige en duurzame oplossingen voor de bouw. Zo kunt u bij ons terecht voor houtwolcementplaten en combipanelen voor iedere toepassing. Onze merken:

  • Troldtekt – akoestische (design)oplossingen
  • Stertekt – akoestische thermische oplossingen
  • Sterlit – voordelige oplossingen in houtwolcement
  • Sterprofiel – oplossingen in stalen bekleding
  • Stergoot – duurzaam stalen daksysteem

Ideaal in vochtige ruimtes
Onze houtwolcementplaten worden gemaakt van uitsluitend FSC® en PEFC® gecertificeerd hout, gecombineerd met kalk en water. Dit zorgt voor een milieuvriendelijk bouwmateriaal met een zeer hoge levensduur, dat na de levenscyclus ook nog eens gerecycled kan worden. De natuurlijke eigenschappen van het hout maken onze houtwolcementplaten tot een ademend materiaal.

Doordat onze houtwolcementplaten vocht opnemen én afgeven, zijn ze ideaal voor plafond- en wandbekleding in natte ruimtes zoals badkamers, zwembaden en de onderzijde van balkons of overkappingen. Onze houtwolcementproducten kunnen niet rotten en bieden geen voedingsbodem voor schimmels of andere micro-organismen. Door de cementbinding en uitharding zijn de platen uiterst stabiel en behouden zij hun vlakheid, ook in vochtige omgevingen.

Duurzaam advies
Op een duurzame manier bijdragen aan een gezonde en prettige werk-, leer- en leefomgeving; dat is onze missie. Isolco is méér dan leverancier van duurzame producten in de bouw. We vinden het minstens zo belangrijk dat we onze klanten kunnen voorzien van een passend maatwerkadvies. Dát is onze meerwaarde. Onze productspecialisten zijn volwaardig sparringspartner en delen graag hun kennis over ruimteakoestiek, een gezond binnenklimaat en thermische isolatie. Of over brandstabiliteit en brandveiligheid, balvastheid, vocht en gezonde materialen voor natuurlijke, duurzame en circulaire keuzes.

Meer weten? Neem contact met ons op!

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Akoestische oplossingen Adres Den Engelsman 5
6026 RB Maarheze
Nederland
Telefoonnummer +31 495 599 141 E-mailadres info@isolco.nl Website isolco.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details