Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België

NL | FR

Terug naar overzicht

Aquadomo

Onze missie:

legionellapreventie tegen een minimale kost.

Aquadomo ondersteunt u maximaal bij uw legionellapreventie dankzij een uniek modulair beheersplan, opgesteld conform de leidraad van het Agentschap Zorg en Gezondheid.

Het beheersplan bevat standaard een screening, risicoanalyse en plan van aanpak. Met onze conclusies kan u direct aan de slag om het risico op legionella snel tot een minimum te herleiden.

Laat u het beheer over aan ons? Dat kan! We maken het beheersplan op, voeren de maatregelen uit het logboek uit en houden uw dossier up-to-date. U kan bij ons terecht voor legionella-analyses en wateranalyses (ook op maat voor specifieke parameters).

Aquadomo heeft eigen gekwalificeerde staalnemers. Het geaccrediteerd laboratorium (conform WACV/V/A/005 en ISO11731) van FARYS voert alle analyses uit.

Bij een besmetting staan wij u snel en discreet bij. Onze eerste zorg is de legionellabesmetting oplossen. Wij helpen bij het uitvoeren van desinfectie en zoeken indien gewenst naar structurele oplossingen.

Aquadomo biedt ook andere waterdiensten na de watermeter aan met een integrale aanpak voor duurzaam en kwalitatief waterbeheer.

We adviseren u over uw proceswater, afvalwater en hemelwater en ondersteunen u bij uw afkoppelingswerken. We kunnen hierbij rekenen op onze collega’s van FARYS, ingenieurs en technici met jarenlange ervaring en expertise in water.

“Een groot voordeel is dat Aquadomo niet gebonden is aan leveranciers: we kiezen voor elk project het beste aanbod uit de markt”.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Stropstraat 1
9000 Gent
België
Telefoonnummer 09/240 03 91 E-mailadres info@aquadomo.be Website aquadomo.be

kaart

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details