Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België

NL | FR

Terug naar overzicht

Aquacover

PASSIE is het motto van ons bedrijf en de persoonlijke leuze van onze bedrijfsleider luidt: ‘Doe alles wat je onderneemt of waarmaakt zo goed mogelijk en vol passie’.

INNOVATIE staat binnen ons bedrijf centraal: het studiebureau van Aqua Cover streeft naar het ontwikkelen en creëren van nieuwe innovatieve en kwaliteitsvolle producten die voldoen aan de verwachtingen van de kant.

Sinds de oprichting van de onderneming werden reeds heel wat patenten ingediend en ook nu blijven wij onze belangrijkste uitvindingen beschermen.

DIENSTVERLENING is een grote troef van Aqua Cover: wij stellen alles in het werk voor een kwaliteitsvolle dienstverlening die aan uw verwachtingen voldoet.

Elke werknemer bij Aqua Cover stelt respect, luisterbereidheid en KLANTENTEVREDENHEID hoog in het vaandel, wat leidt tot een sterke en oprechte samenwerking. Ook klantentevredenheid is uiterst belangrijk voor Aqua Cover.

We streven verder ook naar LEVENSKUNST of ‘art de vivre’ want elk product van Aqua Cover werd bedacht met het oog op betere isolerende eigenschappen, een lager energieverbruik, meer veiligheid, een tijdloos design met goede materialen die de gebruikers meer rust en ontspanning bieden.

Elke cover uit onze ateliers is vervaardigd met hoogstaande producten. Onze grondstoffen werden zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd. Wij verkiezen een Europees productieproces.

algemene informatie

Adres Chaussée d'Anton 26
5300 Andenne
België
Telefoonnummer +32 85 84 47 70 Website aquacover.com/nl/

kaart

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details