Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Zwemklaar in twee weken tijd

Zwemklaar in twee weken tijd

De reisbeperkingen ten gevolge van corona deden daar het afgelopen jaar nog een schepje bovenop. Een goede zaak. Maar ook een heuse uitdaging voor zij die bouw, afwerking en techniek tijdig rond moeten krijgen. Al bestaan ook daar slimme oplossingen voor.

Vanuit het midden van Nederland verdeelt Waterair Nederland al jaren de zwembadpakketten van het Franse merk Waterair. Zij omvatten al het nodige voor een volledig operationeel zwembad met unieke en gepatenteerde stalen wand, inclusief pomp, filter, verwarming, en nagenoeg alle benodigdheden voor een zwemklaar bad.

Snel en schoon geplaatst

Hoewel de Waterair zwembaden in oorsprong zijn opgevat als zelfbouw­pakket­ten, voelt niet elke consument zich comfortabel bij de plaatsing van zo’n technisch product. Veel eindklanten stellen hun vertrouwen hiervoor dan ook liever in een professional. Net dat biedt mooie kansen voor de zwembadbouwer, want hij hoeft voor de plaatsing van een WaterAir zwembad zijn hand niet om te draaien. Omdat het volledige bad, inclusief water, uiteindelijk minder weegt dan de aarde die ervoor verwijderd wordt, komt er doorgaans zelfs geen heiwerk of beton aan te pas. Er kan met andere woorden snel en schoon gewerkt worden, zodat alles al in twee weken tijd volledig zwemklaar verklaard kan worden. Dat zorgt niet alleen voor een tevreden klant, maar creëert bovenal ruimte voor extra opdrachten.

swimming pool design at modern residence

Veelzijdig en betrouwbaar

Verwar bouwpakket overigens niet met ‘blik op rol’, want de kwaliteit en garanties zijn uniek in de markt. De particulier heeft bij Waterair keuze uit zo’n 90 modellen en maar liefst 200.000 varianten. Indien gewenst kan men het bad bovendien verder uitbreiden met opties en accessoires zoals trappen, zwembadafdekkingen, verwarming of alter­natieve waterbehandeling met bij­voor­beeld zoutelektrolyse. Een demobad bij Waterair Nederland biedt alvast de nodige inspiratie; de 20-jarige garantie op de structuur een langdurige zekerheid. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details