Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Zwembadcover is zoveel meer dan afsluitsysteem
De lamellen zijn vervaardigd uit pvc of of polycarbonaat (PC) en zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

Zwembadcover is zoveel meer dan afsluitsysteem

Een zwembadcover is de finishing touch voor elk type zwembad. Om de temperatuur van het water te behouden, vuil te weren en vooral om de veiligheid rondom te garanderen. Aquadeck®, onderdeel van de Pollet Pool Group, biedt innovatieve, hoogwaardige afdeksystemen in pvc of polycarbonaat (PC). Steeds uitgewerkt op maat. Zo heb je voor elk project een gepaste oplossing.

Een zwembadcover heeft naast veiligheid, behoud van warmte en properheid ook een esthetische functie.

Pollet Pool Group biedt een compleet productaanbod voor zwembadbouw aan, met een combinatie van eigen merken, zoals Aquadeck en NIVEKO, en de distributie van hoogkwalitatieve producten. De Belgische tak is gevestigd in Waregem en ondersteunt zwembadbouwers met onder andere technische support, opleidingen en een online bestelplatform. 

“We willen dicht bij de zwembadbouwers staan door hen de beste producten en een hoogwaardige service aan te bieden”, vertelt Ann Sabbe, sinds mei dit jaar general manager voor Pollet Pool Group België. Met haar ruime, internationale ervaring binnen logistiek en operations brengt zij de nodige knowhow en expertise om de uitdagingen in de huidige zwembadsector het hoofd te bieden. “Ondanks het internationale karakter van onze groep, staat de lokale zwembadbouwer steeds voorop. Door ons ruim portfolio en lokale verankering kunnen we onze klanten snel beleveren vanuit ons eigen magazijn.”

Een Aquadeck® zwembadcover wordt steeds op maat uitgewerkt, zowel qua vorm en afmetingen als qua montage.

Innovatieve lamellenafdekkingen

Aquadeck® past perfect binnen het state of the art portfolio van de Pollet Pool Group. Al meer dan twintig jaar produceert het bedrijf met zorg en vakmanschap toonaangevende automatische lamellenafdekkingen. “De afdekking is een bepalend onderdeel van je zwembad. En dit niet alleen om het zwembad af te sluiten”, legt Ann Sabbe uit. “Een kwaliteitsvolle zwembadcover draagt bij tot de veiligheid in en rond het zwembad en werkt energiebesparend. Bovendien is het een belangrijk esthetisch element in een zwembadproject.” 

Vandaar dat Aquadeck® continu inzet op innovatie, om zo met de mooiste materialen en de veiligste componenten intelligente constructies te ontwikkelen. “Door onze jarenlange expertise bieden onze oplossingen een antwoord op de typische zwembadperikelen. Zo voorkomen onze afdekkingen algengroei, garanderen ze honderd procent waterdichtheid en hebben de lamellen een hoger drijfvermogen. Met onze solar lamellen wordt bovendien zonne-energie omgezet in warmte. Hierdoor bespaart je eindklant in zijn energieverbruik en verlengt hij of zij het zwemseizoen.”

Door jarenlange, doorgedreven innovatie voorkomt een Aquadeck® algengroei.

Een cover voor elk zwembad

Bij Pollet Pool Group en Aquadeck® staat de zwembadbouwer voorop. Door hun hoogtechnologische systemen heb je voor elk type project een gepaste oplossing, volledig volgens de wensen van je klant. De lamellenafdekkingen worden op maat geproduceerd, wat steeds een strak en luxueus design oplevert, dat perfect past op het zwembad. De lamellen, in pvc of polycarbonaat (PC), zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Ann Sabbe: “Polycarbonaat heeft een nog hogere kwaliteit en langere levensduur dan een standaard pvc-oplossing, maar het is dan ook wat duurder.” Voor de integratie van de zwembadcover biedt Aquadeck® qua inbouwmogelijkheden maar liefst zeven opties: gaande van inbouw in een nis, in een wand, in het bad zelf of op bodem, met of zonder hoekkap, tot een onderwaterterras of opbouw. “Heb je een project voor een nieuw of bestaand zwembad? We ondersteunen je graag in het zoeken van de beste oplossing voor de eindklant. Een Aquadeck® is altijd maatwerk, zowel in vorm en afmetingen als in montage. Daarom bieden we een uitgebreid opleidingsprogramma aan en kan je steeds terugvallen op onze ervaren techniekers. Samen met onze garantie naar korte levertijden ben je zo zeker van maximale tevredenheid bij je klanten.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details