Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België

NL | FR

Zwembadbedekking

Zwembadbekleding zorgt voor unieke look

Het nieuwste ontwerp, Origin, geeft perfect de reflecties van het kristalheldere water van granietkusten weer.

Tekst | Tekst Elise Noyez | Beeld RENOLIT Belgium

8 februari 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Met het RENOLIT ALKORPLAN Touch gamma wordt iedereen op zijn wenken bediend.

Luxueuze natuursteenlook

De zwembadfolie heeft een uitdrukkelijke impact op het uitzicht van het zwembad. De juiste kleur geeft het water de gewenste uitstraling, en met een slim design krijgt ook het zwembad zelf een luxueuze look. Dat is de opzet van RENOLIT ALKORPLAN Touch. Dankzij exclusieve 3D-prints zorgt het Touch-gamma voor hoogwaardige imitaties van onder meer marmer, zand en leisteen. Het nieuwste ontwerp, Origin, is geïnspireerd op graniet. Dit elegante ontwerp met verfijnde textuur en glinsterende sprankels geeft perfect de reflecties van het kristalheldere water van granietkusten weer.

Het nieuwste ontwerp, Origin, geeft perfect de reflecties van het kristalheldere water van granietkusten weer.

Waterdichtheidsgarantie

Met een dikte van 2 mm en twee flexibele, waterdichte en met polyester versterkte PVC-lagen zijn de RENOLIT ALKORPLAN Touch folies echter meer dan zomaar een esthetische zwembadfolie. Meer zelfs, dankzij de duurzame en robuuste opbouw komt elke folie compleet met schriftelijke garantie van tien jaar waterdichtheid.

Correcte installatie met stomplassen

RENOLIT ALKORPLAN Touch producten worden geplaatst volgens het boord-aan-boordsysteem, ook wel stomplassen of stuiklassen genaamd. Deze techniek, die vooral wordt toegepast bij membranen met een dikte van 2 mm, resulteert in onzichtbare lasnaden en een perfect uniform oppervlak. Fundamenteel voor de realisatie van deze applicatietechniek is onder meer de toepassing van het blauwe RENOLIT ALKORPLAN geotextiel, in combinatie met de RENOLIT ALKORPLAN lasband. Hiervoor wordt een 15 cm brede strook uit het PP-vlies weggesneden. Het geotextiel, een schimmeldodend vilt, wordt op de bodem aangebracht en verbergt alle kleine imperfecties in de ondergrond. Een dubbele las verzekert een optimale en veilige verbinding tussen de membranen.

Meer informatie vindt u op nl.alkorplan.info

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details