Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Zwembad op maat van de stadstuin
Om de beperkte ruimte optimaal te benutten, biedt de unieke designtrap veilige toegang tot het bad én loungemogelijkheden.

Zwembad op maat van de stadstuin

Niet alleen zorgt het hitte-eilandeffect ervoor dat temperaturen er hoger oplopen dan elders, maar vaak is het in deze dichtbebouwde omgeving ook niet evident om verkoeling te vinden. Zwembadfabrikant Starline wil daar verandering in brengen.

Starline Pure Water maakt gebruik van de membraanelektrolysetechnologie om het water te zuiveren.

Het in Valkenswaard (NL) gevestigde Starline produceert al meer dan 45 jaar complete en uitgekiende zwembadoplos­singen voor de Benelux. De nieuwste telg in de familie, de Urban Active, is een compact doch functioneel zwembad dat zelfs in de kleine stadstuin niet hoeft te misstaan.

Compact en ergonomisch

“Hoewel kavels kleiner worden en er steeds minder oppervlakte bebouwd mag worden, willen ook mensen die klein wonen graag een zwembad in de tuin”, weet Starline sales manager Robert van der Maat. “Daarom hebben we de Urban Active ontworpen.” Het nieuwe zwembad meet niet meer dan 4,5 bij 2,5 meter en is 1,35 meter diep. “Toch kan je er ook best in sporten”, voegt Van der Maat toe. “Het design biedt namelijk de mogelijkheid om er een Starline Endless Swimming in te plaatsen. Deze machine brengt een krachtige waterstroom op gang om tegenin te zwemmen.” Het zwembad is verder voorzien van een unieke designtrap met comfortabele loungemogelijkheden én kan optioneel uitgerust worden met onder meer een roldecksysteem.

Perfecte waterkwaliteit

Dat de Urban Active met zijn inhoud van 15.000 liter water het kleinste zwembad in de Starline reeks is, neemt niet weg dat de waterkwaliteit te allen tijde op punt moet staan. Dat kan onder meer met het nieuwe waterbehandelingssysteem Starline Pure Water, dat gebruikmaakt van de mem­braan­elektroly­setechnologie en als grote voordeel heeft dat er geen reststoffen van chloor of andere chemicaliën in het zwembad terechtkomen. “Hierdoor kan je zwemmen in water van drinkwaterkwaliteit”, vat Van der Maat samen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details