Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Zo sterk als 45 centimeter gewapend beton
In België en Luxemburg liggen inmiddels al meer dan 3.500 Waterair zwembaden.

Zo sterk als 45 centimeter gewapend beton

Dat gebeurt in principe in de vorm van kits of zelfbouwpakketten, al ziet het bedrijf het aantal aanvragen voor plaatsingen en technische ondersteuning jaar na jaar groeien. Daarvoor is het dan ook op zoek naar regionale partners onder de professionele zwembadbouwers en tuinaanleggers.

Het verhaal van G. Gil Pro begon toen Gilles Gillard dertig jaar geleden een eigen zwembad wilde plaatsen en hij voor de aankoop van het bad de Franse grens over moest. Daar was Waterair namelijk al sinds 1972 actief in de productie van zwembaden in kit. Overtuigd door het product, nam hij het op zich om de zwembaden ook in België en Luxemburg te verdelen, wat dankzij een gestage groei inmiddels geleid heeft tot meer dan 3.500 realisaties over het gehele grondgebied. Met zo’n 300 nieuwe zwembaden in 2020 mogen huidige zaakvoerders Frederic Gillard en Jean Claude Jacobs zelfs een absoluut recordjaar optekenen. Op vraag van de klanten gebeurt dat steeds vaker met tussenkomst van een ervaren plaatser. 

Hoogtechnologisch product

Laat je in ieder geval niet misleiden door de term zelfbouwpakket. Waterair zwembaden worden weliswaar in kit afgeleverd en op relatief eenvoudige wijze gemonteerd, maar hoeven niet onder te doen voor hun bouwkundige tegenhangers. Integendeel. Het voorgevormd stalen frame, dat de basis vormt voor elk Waterair zwembad en een garantie van twintig jaar geniet, heeft namelijk een bewezen sterkte overeenkomstig met die van een gewapende betonnen wand van maar liefst 45 centimeter dik. Dat maakt de zwembaden tot hoogtechnologische producten met onevenaarbare mechanische eigen­schappen.

G. Gil Pro biedt ook alle nodige materialen voor de omgevingsaanleg.

Omgevingsaanleg

Naast de talloze vormgevingsmogelijk­heden binnen het Waterair gamma, biedt G. Gil Pro bovendien ook alle nodige materialen om de omgevingsaanleg vlot te vervolledigen. Het bedrijf is onder meer exclusief verdeler van Sokool zwembad- en terrasoverdekkingen, en verdeelt diverse keramische en natuursteen terrastegels en boordstenen, alsook houten terrassen en zelfs synthetisch gras. Om een vlotte realisatie te verzekeren, worden ook al deze materialen rechtstreeks op de werf geleverd. Goed voor een totaalproject zonder zorgen en zonder vertragingen, dus. Voor meer informatie kan u terecht op www.ggilpro.be.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details