Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België

NL | FR

Producten

WOLF Comfort-zwembadunit CKL Pool: Comfortabel en energiezuinig

Luxury swimming pools in a modern hotel

17 december 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

De nieuwe CKL Pool is onderdeel van deze serie.  De Comfort zwembadunits zijn speciaal ontworpen als binnen-units voor de ventilatie en ontvochtiging van kleinere gesloten zwembaden tot een zwembadoppervlak van ongeveer 50 m2, zoals die in ziekenhuizen, hotels of particuliere woningen.

De CKL zwembadunits verwijderen de ruimtelucht met een hoge luchtvochtigheid en vervangen deze door droge toevoerlucht.  Het gebruik van zeer efficiënte warmteterugwinningssystemen en de geïntegreerde  warmtepomp (afhankelijk van de bedrijfsmodus) zorgen voor een energie-efficiënte werking. Een bijzonderheid van de CKL-Pool serie is de platenwarmtewisselaar uit corrosiebestendig polypropyleen en EC-ventilatoren in vrijloopuitvoering met traploze regeling.  

Er zijn drie bedrijfsmodi mogelijk: zomerbedrijf met ontvochtiging, winterbedrijf met ontvochtiging en winterbedrijf met verwarming.  De af fabriek ingebouwde en geïntegreerde besturing, een DDC-regelaar met gebruiksvriendelijk LCD-display, maakt een continue en comfortabele aanpassing van de bedrijfsomstandigheden mogelijk, zodat de gewenste omstandigheden in de binnenzwembaden onder verschillende buitenluchtcondities kunnen worden gehandhaafd.  Een zwembadwatercondensor is als optie verkrijgbaar.

De robuuste eenheid is uitwendig en inwendig gecoat en , klaar voor aansluiting voor  een eenvoudige en snelle inbedrijfstelling.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Michel van Strijp

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details