Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Wanneer kwaliteit en zin voor innovatie samenkomen
Het NIVEKO-overloopzwembad in dit project integreert verschillende technieken en accessoires uit de Pollet Pool Group.

Wanneer kwaliteit en zin voor innovatie samenkomen

Een toonaangevend zwembadbouwbedrijf kiest logischerwijze voor een toonaangevende zwembadproducent. Voor Mari Zwembaden uit Wanssum is de samenwerking met NIVEKO, onderdeel van de Pollet Pool Group, dan ook een duidelijke evidentie. “Wij streven steeds naar de beste kwaliteit en techniek voor ons klanten”, vertelt zaakvoerder Marc Pijpers van Mari Zwembaden. 

Sinds 1993 is Mari Zwembaden uit Wanssum gespecialiseerd in de aanleg, renovatie en het onderhoud van binnen- en buitenzwembaden. Het gerenommeerde Zuid-Nederlandse bedrijf is actief in de hoge en middenklasse voor zowel privézwembaden als professionele installaties. Daarbij ligt de focus op kwaliteit, veiligheid en gezond zwemmen en wordt sterk ingezet op energiebesparing. Het zwembadbouwbedrijf biedt zowel bouwkundige zwembaden aan als op maat gemaakte monoblok zwembaden van NIVEKO. “We werken nu drie jaar met NIVEKO en zijn er heel tevreden mee”, zegt zaakvoerder Marc Pijpers van Mari Zwembaden. “Onze keuze voor NIVEKO maakten we zeer bewust. Na 28 jaar in het vak te zitten, weten we ondertussen wat kwaliteit is. Hun monoblok zwembaden zijn de beste die op de markt beschikbaar zijn.”

Met Mari Zwembaden heeft NIVEKO een mooi uithangbord in Zuid-Nederland, vlak bij de Duitse grens. Het bedrijf heeft een showroom van zo’n 1.000 vierkante meter binnen en een bijkomende ruimte buiten, waar drie grote zwembaden tentoongesteld worden. Een daarvan is een zeven meter NIVEKO-overloopzwembad in de showroom. Iets waar Marc en zijn zoon Quint, die mee in de zaak zit, terecht trots op zijn.

De NIVEKO-zwembaden worden volledig op maat ontworpen.

Innovatie en techniek

Als start van hun samenwerking trok Mari Zwembaden zelf naar de producent in Tsjechië. “We mochten er de indrukwekkende fabriek bezoeken met ons hele team. Dat schept natuurlijk vertrouwen.” De link tussen beide bedrijven zat onmiddellijk goed. Zowel NIVEKO als Mari Zwembaden zetten in op innovatie en op vooruitstrevende oplossingen. “Ook qua design is NIVEKO een echte koploper. Hun zwembaden worden gekenmerkt door een strakke, luxueuze look.”

Mari Zwembaden brengt totaalconcepten, van grondwerken tot realisatie, en neemt hierbij alles uit handen van de klant. NIVEKO past in deze aanpak: de hightech polymer zwembaden worden volledig op maat ontworpen, hebben tien-jaar garantie en integreren de nieuwste technologieën. “De garantie die ze bieden is trouwens een volledige garantie geldig voor die hele periode. Dat is bij veel concurrenten niet altijd het geval. Voor de klant is het meteen een mooi bewijs dat hun zwembaden kwalitatief hoogstaand zijn”, legt Marc uit.

Solide keuze

Voor Mari Zwembaden dat zowel bouwkundige als monoblok zwembaden installeert, is de keuze tussen beide systemen niet echt aan de orde. Quint legt uit: “We bieden sowieso in beide markten een hoogwaardige oplossing. Met gegarandeerde kwaliteit, een design op maat en een piekfijne afwerking als troeven.”

De onderlinge communicatie tussen de twee bedrijven verloopt proactief en transparant. Met Seppe Craenhals heeft Mari Zwembaden bovendien een Belgische accountmanager die de lokale markt goed kent. De vlotte, betrouwbare levertermijnen maken van NIVEKO een solide partner.  

In de uitgebreide showroom van Mari Zwembaden komen de monoblok zwembaden van NIVEKO mooi tot hun recht.

Sterke achterban

Dat NIVEKO deel uitmaakt van de Pollet Pool Group vinden Marc en Quint een bijkomend voordeel. Marc: “De degelijkheid van hun producten en hun expertise hebben ze wel al bewezen. Toch is het een geruststelling voor ons en ook voor onze klanten dat NIVEKO deel uitmaakt van een grote, betrouwbare groep.” Het zal dan ook niet verbazen dat heel wat installaties uitgerust zijn met onderdelen uit de verschillende takken van de Pollet Pool Group.

De realisatie met het overloopzwembad in Valkenswaard is hier een mooi voorbeeld van. In het NIVEKO-bad met rvs inbouwdelen zijn alle technieken netjes weggewerkt voor een gestroomlijnde look. De temperatuur wordt geregeld via een luchtwarmtepomp van VB Klimaattechniek. De polycarbonaat lamellenafdekking is van Aquadeck®, ook deel van de Pollet Pool Group. Het zwembad is uitgerust met een EVAstream tegenstroommachine en een PoolCop management systeem. Daardoor kan Mari Zwembaden het water vanop afstand monitoren en ook bijsturen indien nodig. “Het samenspel van deze onderdelen maakt dit een aangenaam zwembad, makkelijk in onderhoud en vooral met weinig zorgen voor de eindklant. Een mooi staaltje van een geïntegreerd NIVEKO-zwembad met andere spelers binnen de Pollet Pool Group.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details