Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Vier onmisbare producten voor 2021

Vier onmisbare producten voor 2021

Dat doet het bedrijf met een immer groeiende aandacht voor duurzaamheid, energie-efficiëntie en connectiviteit.

Een uniek liftsysteem zorgt ervoor dat de Zodiac Alpha IQ Pool Cleaner gemakkelijk uit het water getild kan worden.

Chloorarme desinfectie-unit

Met de LS of low salt versie van de Elite Connect desinfectie-unit biedt AstralPool een antwoord op de vraag naar chloorarme waterbehandeling. Door de combinatie van hydrolyse en elektrolyse, is er namelijk minder chloor nodig om het zwembadwater te desinfecteren. Geïntegreerde pH-, vrij chloor- en/of redoxmetingen automatiseren het hele proces. Meer zelfs, de Elite Connect is evolutief naar wens en past zo bij elk budget. Elke plug-in-module laat toe om het apparaat uit te breiden naar een completere versie, waarmee zelfs pomp, warmtepomp en verlichting aangestuurd kunnen worden. De online interface verzekert gebruiksgemak voor zowel eigenaar als zwembadbouwer.

Slimme reinigingsrobot

De Alpha IQ Pool Cleaner reinigingsrobot maakt gebruik van het Sensor Nav Systeem om het zwembad bij de eerste ingebruikneming in kaart te brengen en zo het meest optimale reinigingsparcours vast te leggen. Een gepatenteerde cyclonische aanzuiging voorkomt verstopping van de filter. Een tevens uniek liftsysteem laat het water aan het einde van de cyclus uit de robot weglopen en vereenvoudigt zo het optillen. Dat allemaal, indien gewenst, met aansturing via WiFi of app.

Energiezuinige warmtepomp

Voor de verwarming van zwembaden, ook bij erg lage buitentemperaturen, is er vanaf 2021 de gloednieuwe Zodiac Z550iQ warmtepomp. Dankzij de inverter­technologie is de warmtepomp stiller en energiezuiniger dan ooit en kan hij al vanaf -12°C ingezet worden. Op uiterst hete dagen kan het toestel dan weer voor koeling zorgen.

De koppeling met de iAqualink app verzekert een gebruiksvriendelijke sturing, terwijl de verticale uitlaat eventuele ongemakken ten gevolge van de uitgeblazen, doorgaans koude lucht beperkt. 

De gloednieuwe Zodiac Z550iQ warmtepomp kan ingezet worden bij buitentemperaturen vanaf -12°C.

Veelzijdige ledverlichting

Voor een stijlvolle afwerking van zwembaden, tot slot, zet AstralPool het assortiment Lumiplus Flexi in de kijker. In drie stappen – ledverlichting, inbouwdeel en afwerking – kan met dit modulair systeem de gepaste zwembadverlichting voor elk bad samengesteld worden, zowel voor nieuwbouw als renovatie. 

De verlichting is beschikbaar in White of Warm White en om bij elke zwembadcoating te passen zijn inbouwdelen beschikbaar in vier moderne kleuren, met als nieuwigheid een volledige inox 316L afwerking. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details