Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Verbeterde app voor turbinezweminstallatie en ledverlichting

Verbeterde app voor turbinezweminstallatie en ledverlichting

Sinds kort kan de nieuwe BINDER24-app worden gedownload. Met dit programma kunnen zowel de turbine­zweminstallaties als de ledverlichting van BINDER comfortabel worden bediend. De app biedt meer functies dan de voorgaande versie HydroStar Next en is ook geschikt voor de smartwatch van Apple.

De BINDER24-app is de opvolger van de HydroStar-Next-app. Net als met HydroStar Next kan de gebruiker ook met de BINDER24-app de turbinezweminstallaties en de ledverlichting van BINDER bedienen en eigen trainingsprogramma’s samenstellen. Nieuw, daarentegen, zijn de vooraf ingestelde trainingsprogramma’s, met drie moeilijkheidsniveaus: wie geen eigen trainingsprogramma wil maken, kan nu kiezen tussen de opties Heuvel, Interval, Uithoudingsvermogen, Power en Piramide. Alle programma’s kunnen worden gepauzeerd en na de training op basis van verschillende criteria worden gefilterd. De BINDER24-app maakt – na een eenmalige instelling – automatisch verbinding met het wifi-/thuisnetwerk en biedt zowel een licht als een donker thema. Aan het einde van het programma schakelt de turbinezweminstallatie automatisch over op de laagste stand.

In tegenstelling tot HydroStar Next, kan de BINDER24-app bovendien niet alleen op smartphones en tablets worden gebruikt, maar ook op de smartwatch van Apple. Hiervoor hoeft de app alleen op een iPhone of iPad te worden geïnstalleerd die met de smartwatch is gekoppeld. Aansluitend wordt de app op het mobiele apparaat gestart en kan de turbinezweminstallatie worden bediend.De installatie van de BINDER24-app op de smartwatch van Apple verloopt ofwel automatisch of kan in de watch-app op de iPhone of iPad handmatig worden uitgevoerd. De BINDER24-app is beschikbaar voor Android en iOS, respectievelijk in de Google Play Store en de App Store. Om deze te kunnen gebruiken, moet de besturingskast van de turbinezweminstallatie met een apart verkrijgbare app-controller worden uitgebreid. Een omzetting voor smartwatches van andere fabrikanten staat al gepland. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details