Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Uw ideale zwempartner

Uw ideale zwempartner

Zwemmen is een geweldige vorm van gezond bewegen en een actieve levensstijl. Het helpt om lichamelijk fit te blijven en geeft de geestelijke gezondheid een boost. Mits er voldoende uitdaging in de zwemtraining zit. 

Swim@Home in de EVAstream

Wij ontwikkelden de EVAstream zwemmachine, verkrijgbaar in drie modellen: FIT, PRO en MAX. Fantastisch voor ‘banen zwemmen’ of zwemtrainingen in uw privézwembad. Daarnaast kan de EVAstream worden ingezet bij revalidatie en therapeutische oefeningen, maar ook aquarobics en aquajogging behoren tot de mogelijkheden. Of mensen nu zwemmen om af te vallen, of conditie of spiermassa op te bouwen, de EVAstream biedt de mogelijkheid om hun doelen sneller te bereiken. 

Kracht boven volume

Het doel van de EVAstream is een hoge stromingssnelheid voort te brengen. Kracht boven volume, dus! Door deze innovatieve aanpak is de stroming krachtiger en reikt ze verder. De effectieve zwemzone wordt daardoor veel ruimer. De zwemmer ligt verder van de machine af, waardoor hij meer bewegingsruimte heeft tijdens het zwemmen. Er is voldoende ruimte om te versnellen, zonder direct de kant te raken. De zwembeleving is daardoor heel natuurgetrouw. Kortom: ongeremd zwemmen als in een 25-meterbad, maar dan gewoon in de achtertuin!

EVA Experience Controller

Iedereen heeft zo zijn eigen zwemvoorkeuren. Daarom kunnen gezinsleden in een persoonlijke digitale omgeving, de EVA Experience Controller, zelf hun eigen favoriete zwemtrainingen instellen. In deze webomgeving kunnen EVAstream-gebruikers zwemtrainingen volgen en aanpassen met behulp van een tablet. 

Diverse zwemtrainingen

Gebruikers kunnen kiezen uit een sprinttraining (18 minuten), korte intervaltraining (24 minuten), lange intervaltraining (37 minuten) en een duurtraining (48 minuten). Ieder gezinslid kan hierdoor een zwemtraining volgen op zijn of haar eigen tempo en niveau. De trainingen zijn samengesteld door ervaren zwemmers in samenwerking met professionele zwemtrainers. En zijn gericht op het opbouwen van conditie, spierkracht en het verbeteren van snelheid en uithoudingsvermogen.

Volledige controle

De zwemtraining die gebruikers via de webomgeving voorbereiden, is vervolgens vanuit het water gemakkelijk te bedienen met de Piezo-bediening. De gebruiker kan de intensiteit van de training eenvoudig aanpassen door de snelheid naar wens te verhogen of te verlagen. 

Oriëntatie en motivatie 

De meerkleurige onderwaterverlichting maakt de beleving compleet. Ze verandert van kleur wanneer een oefening start, versnelt of stopt. Dit biedt de zwemmer oriëntatie en motivatie, zodat hij of zij zich volledig kan focussen op het zwemmen!

Veilig en gezond

Zwemmen is gezond, heel gezond zelfs. Door regelmatig te zwemmen worden alle spiergroepen getraind en maakt u uw hele lichaam sterker. Een echte full-body workout, zonder blessures. Maar zwemmen is ook goed voor uw geest. De stilte in het water, de repeterende zwembewegingen, gecombineerd met de meekleurende EVA-onderwaterverlichting brengen u even helemaal in het moment. Zwemmen in de EVAstream is haast meditatief; ontspanning door inspanning! Zwemmen in de EVAstream is goed voor uw hart en longen, spierkracht en uithoudingsvermogen. Het reduceert stress, verbetert slaap en geeft energie. Daarom behoort een EVAstream tot de standaarduitrusting voor ieder zwembad. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details