Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Uitmuntende service en technisch doordachte oplossing
De chloorarme zwembaden van MD Pools krijgen met het afdeksysteem van Pool Cover Systems een tijdloze look.

Uitmuntende service en technisch doordachte oplossing

Voor Michiel Demeyere, jonge ondernemer en tuinarchitect in hart en nieren, was het uitbreiden van zijn activiteiten naar het plaatsen van zwembaden een logische zet. Om een totaaloplossing aan te bieden aan zijn klanten zocht hij een betrouwbare partner voor zwembadafdekkingen. Met Pool Cover Systems aan zijn zijde voert hij diverse projecten uit in Zuid-West-Vlaanderen.

De lamelafdekking van Pool Cover Systems combineert moeiteloos techniek, kwaliteit en esthetiek.

Michiel Demeyere richtte in 2019 MD Pools op, gespecialiseerd in de aanleg van chloorarme zwembaden met een tijdloze, strakke look. Samen met een team van ervaren vakmensen staat hij garant voor een persoonlijke aanpak en gedetailleerde afwerking. “We bieden steeds een oplossing op maat van onze klant, maar qua systeem streven we naar een uniforme aanpak. Zo garanderen we onze expertise en gaan we prat op een vakkundige installatie”, legt Michiel uit. “Qua afdeksysteem zocht ik dan ook een partner die mee in mijn verhaal stapte. Er was onmiddellijk een klik met Pool Cover Systems en hun commercieel manager Simon Ryckewaert.” Met hun lamelafdekkingen in pvc en PC biedt het Antwerpse bedrijf uit Weelde hoogwaardige inbouw- en opbouwoplossingen. Zowel naar persoonlijke aanpak en ondersteuning als systeemtechnische oplossing was er een match met MD Pools uit Zwevegem.

Bij de keuze van Pool Cover Systems als partner was gemak van installatie doorslaggevend.

Uitmuntende service

Toen Michiel een leverancier zocht van zwembadafdekkingen, stonden kwaliteit, esthetiek en gebruiksgemak als belangrijkste eigenschappen voorop. “Daarbij hield ik niet alleen rekening met de installatie, maar ook met het gebruik door de klant achteraf. Pool Cover Systems beantwoordt aan al deze kenmerken. De hoogwaardige lamellen zijn visueel zeer esthetisch en door hun brede waaier aan uitvoeringen vinden we voor elke klant een geschikte oplossing. En daar komt hun unieke kijk op service nog bovenop.” Dat Pool Cover Systems de eerste keren mee de werf op trok om de installatie zij aan zij uit te voeren, was een absolute meerwaarde. “Indien nodig komt zaakvoerder André Beyens zelf ter plaatse en zoekt proactief mee naar oplossingen. Met zijn brede expertise stond hij me trouwens ook al bij met algemeen advies, zelfs niet direct gerelateerd aan het afdeksysteem.” 

Elk project is maatwerk zodat de lamelafdekking perfect past in de voorziene zwembadkuip.

Geavanceerde techniek

Voor MD Pools is die uitmuntende service de rode draad doorheen zijn samenwerking met Pool Cover Systems. “Dat begint al bij de opzet. Ik kreeg van Pool Cover Systems tien volwaardige sets om van start te gaan. Bij elke bestelling krijg ik een volledig pakket toegestuurd. Zo heb ik steeds het juiste materiaal liggen. Heb ik toch nog een vervangstuk of een reserveonderdeel nodig, dan reageren ze zeer snel”, vertelt Michiel. “Het systeem zit technisch goed in elkaar. Wij bereiden in de winter of tijdens kalmere periodes de rolluiken in ons atelier voor. Bij het monteren ter plaatse moet ik enkel de kast ophangen, de kabel aansluiten en het zendertje inlezen. Zo kan ik relatief snel een afdeksysteem installeren.” Doordat alles voorgeprogrammeerd is, blijft er qua configuratie niet veel werk over. Het bedrijf levert de systemen bij MD Pools zelf of rechtstreeks op de werf bij een urgentie. “Ook hier kan ik rekenen op een ongeziene service. Pool Cover Systems biedt een gegarandeerde levertermijn, zelfs nu de vraag naar zwembaden zo groot is.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details