Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Totaalsysteem voor alle administratie
Dataduiker stroomlijnt de processen van jouw sportbedrijf of zwembad.

Totaalsysteem voor alle administratie

SERA Business Design is een softwarebedrijf met ruim dertig jaar ervaring op het gebied van automatisering en procesverbetering. Om ervoor te zorgen dat bedrijven hun potentieel kunnen realiseren, ontwerpt het bedrijf uit Alphen a/d Rijn (NL) intelligente programma’s, verbonden in een totaalsysteem. Zo hou je overzicht over alle transacties, zorg je voor een snelle verwerking van input in logistieke systemen, en verschijnt informatie automatisch online. Specifiek voor de (publieke) zwembadsector ontwikkelde SERA Dataduiker.

Dataduiker overziet zowat alles wat er in een zwembad gebeurt. En dat is heel wat. Ticketverkoop, snackverkoop, abonnementenbeheer, inschrijven voor zwemlessen, toegangsbeheer, of het volgen van de vorderingen van leerlingen, een website, inkoop, verhuur, facturering tot en met boekhouding: Dataduiker regelt alles!

Je beschikt altijd over alle modules, inclusief toekomstige updates.

Weg met onnodig dure systemen

Al deze processen worden bij (publieke) zwembaden soms nog verwerkt in inefficiënte of onnodig dure systemen. Dat is jammer, want hierdoor verloopt de administratie niet optimaal en verspil je arbeids­uren en geld. Dataduiker laat alle processen naadloos in elkaar overlopen. Zo beheer je eenvoudig de complete zwembadadministratie in één systeem. Met één klik op de knop verwerk je een financiële transactie, een lesroosterwijziging, vraag je de gewenste rapportage op, en nog vele andere opties. Manuele back-ups nemen of een ingewikkeld serversysteem installeren? Niet nodig! Dataduiker werkt 100% online, in de cloud.

En Dataduiker gaat nóg verder. De mogelijkheid bestaat dat een zwemmer online een ticket of zelfs een abonnement kan aankopen, naar het desbetreffende zwembad gaat – met een QR-code – en zo binnen­wandelt. Zonder kassa, zonder manuele administratie, zonder tijdverlies.

Modules op maat, zonder maatwerk

Een van de grote voordelen van Dataduiker is dat je altijd beschikt over alle modules, die zitten immers in de licentie die eenmalig wordt aangeschaft. Elke organisatie kan op deze manier met deze systemen werken. Je bespaart dus niet alleen kosten door de toegenomen efficiëntie, maar ook omdat toekomstige modules en updates ter beschikking staan. Je hebt dus altijd toegang tot de modules die je nodig hebt, maar je betaalt nooit te veel – ook niet als klein bedrijf.

Vanzelfsprekend zorgen de eigen program meurs van SERA voor een snelle en adequate service tijdens én na activatie van Dataduiker.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details