Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Thuisvakantie – met het retrofitsysteem EasyStar

Thuisvakantie – met het retrofitsysteem EasyStar

Het unieke tegenstroomsysteem EasyStar van BINDER maakt ieder zwembad in een handomdraai tot vakantieoord. Geen file en geen stress op het vliegveld: één druk op de knop en het dagelijkse leven is plots ver weg. Het turbine-aangedreven systeem zorgt voor een stroming zoals in een rivier, is eenvoudig te bedienen en kan snel achteraf ingebouwd worden.

EasyStar zorgt direct voor een vakantiegevoel, doordat de brede, krachtige volumestroom van de installatie natuurgetrouw aanvoelt. Dat wordt mogelijk gemaakt door de bijzondere, gepatenteerde technologie: in tegenstelling tot traditionele tegenstroomsystemen werkt BINDER namelijk met turbines en niet met pompen. De stroming omgeeft het lichaam gelijkmatig en zorgt voor ideale omstandigheden voor duurzwemmen, wellnessoefeningen of aquagym. Maar dat niet alleen: ook het spelen in het zwembad is met EasyStar veel leuker!

Het retrofit-tegenstroomsysteem wordt door een specialist simpelweg aan de zwembadrand gehangen en vastgeschroefd. Daarna wordt de bedrading aangesloten en dan kan het zwemplezier al beginnen. EasyStar is voor bijna ieder type zwembad geschikt. Net als de stationaire tegenhanger HydroStar is EasyStar in verschillende prestatieniveaus met volumestromen van 160 tot 550 m3 per uur beschikbaar (speciale oplossingen tot 600 m3 zijn mogelijk). Met een afstandsbediening of met de BINDER24-app, die in alle gebruikelijke appstores verkrijgbaar is, kan de installatie comfortabel bediend worden. Met de app kan men niet alleen de sterkte van de stroming bepalen, maar ook individuele trainingen maken en voorgeprogrammeerde oefeningen gebruiken. Om de BINDER24-app te gebruiken is slechts een losse app-controller nodig.

EasyStar onderscheidt zich bovendien niet alleen van traditionele retrofitsystemen door de natuurgetrouwe stroming. Het systeem verbruikt ook tot 80 procent minder stroom. Daarnaast is een gebruikelijke stroomaansluiting goed genoeg voor de installatie. BINDER heeft patent op de technologie waarop EasyStar gebaseerd is. Ondertussen hebben weliswaar ook andere fabrikanten tegenstroomsystemen met turbine-technologie in hun assortiment, maar alleen de turbinezweminstallaties van BINDER genereren een brede en krachtige, natuurgetrouwe stroming zoals in een rivier.

Wie dit bijzondere zwemgevoel zelf wil ervaren kan altijd via https://www.binder24.com/nl/proefzwemmen/ een afspraak maken om gratis te proefzwemmen. BINDER biedt specialisten de turbinezweminstallaties in bruikleen voor tijdelijke acties aan. Wanneer handelspartners regelmatig momenten organiseren om te komen proefzwemmen, zijn de installaties bovendien voordeliger te verkrijgen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details