Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Tegels in natuurtinten voor Drentse Lagune
De warme zandtinten en steenachtige grijstonen komen mooi tot uiting bij het zwembad.

Tegels in natuurtinten voor Drentse Lagune

De Drentse Lagune moet een vakantiegevoel midden in de natuur oproepen. Daarom krijgen de woningen en het hoofdgebouw een natuurlijke uitstraling, met kleuren en materialen die passen bij het Drentse landschap en de hunebedden. Tegelgroep Nederland selecteerde daarvoor de meest geschikte tegels en stelde zo een assortiment samen dat helemaal aan de wensen van Kompare Development voldoet. 

De tegels zijn geselecteerd in de showroom van Tegelgroep Nederland in Andelst, in de Nederlandse provincie Gelderland. Er werd gekozen voor afwerkingsniveaus passend bij de woningen, met steeds warme zandtinten en steenachtige grijstonen. Extra aandacht is uitgegaan naar het tegelwerk van het zwembad en hoofdgebouw. Hier is gekozen voor tegels van het merk Exagres. Qua uitstraling en techniek de perfecte oplossing. “Tegelgroep Nederland ontwikkelt samen met vijftig vooraanstaande fabrikanten tegels, dus wij hebben altijd een passende oplossing”, vertelt Eddie Duikersloot, key accountmanager projects.

Tegelgroep Nederland werkt bij de Drentse Lagune in opdracht van Brands Bouw, en die samenwerking noemt Duikersloot een verademing. “Brands Bouw is zo prettig om mee samen te werken. Het is een no-nonsense bedrijf, en afspraak is afspraak. Dat is ook een van onze kernwaarden. Een van onze speerpunten is onze logistiek. Het gaat niet alleen om de prijs, maar ook om de leverbetrouwbaarheid en het nakomen van afspraken.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details