Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België

NL | FR

Nieuws

Tegels in natuurtinten voor Drentse Lagune

AMBIENTE-VENATTO-PERLA-YOHO-TECA-SPA
De warme zandtinten en steenachtige grijstonen komen mooi tot uiting bij het zwembad.

Tekst | Desiree Pennings

Beeld | Exagres

29 november 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De Drentse Lagune moet een vakantiegevoel midden in de natuur oproepen. Daarom krijgen de woningen en het hoofdgebouw een natuurlijke uitstraling, met kleuren en materialen die passen bij het Drentse landschap en de hunebedden. Tegelgroep Nederland selecteerde daarvoor de meest geschikte tegels en stelde zo een assortiment samen dat helemaal aan de wensen van Kompare Development voldoet. 

De tegels zijn geselecteerd in de showroom van Tegelgroep Nederland in Andelst, in de Nederlandse provincie Gelderland. Er werd gekozen voor afwerkingsniveaus passend bij de woningen, met steeds warme zandtinten en steenachtige grijstonen. Extra aandacht is uitgegaan naar het tegelwerk van het zwembad en hoofdgebouw. Hier is gekozen voor tegels van het merk Exagres. Qua uitstraling en techniek de perfecte oplossing. “Tegelgroep Nederland ontwikkelt samen met vijftig vooraanstaande fabrikanten tegels, dus wij hebben altijd een passende oplossing”, vertelt Eddie Duikersloot, key accountmanager projects.

Tegelgroep Nederland werkt bij de Drentse Lagune in opdracht van Brands Bouw, en die samenwerking noemt Duikersloot een verademing. “Brands Bouw is zo prettig om mee samen te werken. Het is een no-nonsense bedrijf, en afspraak is afspraak. Dat is ook een van onze kernwaarden. Een van onze speerpunten is onze logistiek. Het gaat niet alleen om de prijs, maar ook om de leverbetrouwbaarheid en het nakomen van afspraken.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Michel van Strijp

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details