Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Superpool pompen exclusief bij SCP

Superpool pompen exclusief bij SCP

Pomp met variabele snelheid – exclusief SCP

Model SUPER POOL II VSTD

Energie-efficiënte pomp by Hayward, tot 1,5PK.

Voorzien van een ingebouwde controller met tiptoetsen, een motor met permanente magneet voor meer efficiëntie en 3 programmeerbare snelheden in stappen van 20 RPM. Deze stille pomp is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovaties.

Enkelvoudige snelheidspompen – exclusief SCP

Model SUPERPOOL I

Deze Superpool by Hayward pomp is gemaakt van thermoplastisch hars met een gesloten en geventileerde motor (IPX5) en een keramische afdichting op carbon is bestand tegen chemische- en zoutcorrosie bij normaal gebruik. Het debiet van deze pomp met een hoge weerstand- en hoogrendementmotor is 8 tot 15m3/u en de aansluiting is 1″1/2. Het volume van de voorfiltermand is 1000cm3 en het doorzichtige Lexan deksel maakt snel openen en sluiten mogelijk. Een model met laag geluidsniveau en laag stroomverbruik.

Model SUPERPOOL II

Pomp by Hayward met robuuste motor met hoog rendement.

Dit zelfaanzuigende model met gesloten en geventileerde motor (IPX5) is tevens verkrijgbaar met driefasen IE3 motoren. Deze pompen zijn uitgerust met ingebouwde thermische beveiliging met automatische reset die een laag geluidsniveau en laag stroomverbruik garanderen. 2″ inlaat/uitlaat en Ø 50 of 63mm koppelingen zijn voorzien, afhankelijk van het model. Eenvoudig onderhoud en extra grote voorfiltermand voor maximale absorptie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details