Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Sport- en wellness­beleving in elk type zwembad

Sport- en wellness­beleving in elk type zwembad

Zwemmen alsof je in een olympisch bad zit, ongeacht de grootte van het zwembad, en met perfect afgestemde verlichting als ideale sfeermaker. Een droombeeld voor veel klanten, toch? Met de EVAstream tegenstroommachine en EVA Optic zwembadverlichting van Pollet Pool Group rust je elk zwembad uit met hoogtechnologische apparatuur, volledig afgestemd op de noden van je klant. In de Benelux worden de EVA-producten verdeeld door de Pollet Pool Group bedrijven PPG Belgium en Pomaz. Beide firma’s zijn lokaal sterk verankerd met een uitgebreid aanbod aan sterke merken voor de zwembadbouwer. De range en filosofie van EVA sluiten hierop naadloos aan.

EVA Optic ontstond ruim tien jaar geleden vanuit een interesse en technische passie voor verlichting. Oprichter Jan van Loon zocht de ideale ledverlichting voor zijn koopwaar en breidde zijn werkveld uit naar zwembaden en wellnesscentra. Al snel werd EVA Optic een gekende naam in de wereld van onderwater zwembadverlichting. In 2019 lanceerde het bedrijf EVAstream: een krachtige en compacte tegenstroommachine. Zowel de EVAstream als de verlichting van EVA Optic worden in de Benelux verdeeld door Pollet Pool Group. Laat plaatsgebrek geen pretbederver meer zijn voor je klanten. Met de EVAstream tegenstroom zwemmachine tover je elk zwembad om tot een optimale trainings- en ontspanningsruimte. De compacte jetstream bestaat uit een opbouw- en inbouwmodel, waarbij telkens drie types te onderscheiden vallen: voor de recreatieve zwemmer, de geoefende zwemmer en de topsporter. Hiermee creëer je de ideale setting voor elk type omgeving, zowel in een privé- als in een openbaar zwembad. Met de EVAstream keuzetool bepaal je samen met de klant gemakkelijk de juiste oplossing voor elk project. Hierin worden de verschillende opties qua opbouw, afwerking en tegenstroom uiteengezet.

De inbouwmodule monteer je vlak in de zwembadwand en is geschikt voor nieuwbouw zwembaden. De voorplaten zijn verkrijgbaar in luxedesign ABS antraciet of wit, elektrolytisch gepolijst RVS316 of high gloss gepolijst RVS316. Het opbouwsysteem is compacter en uiterst licht, en kan je zowel in bestaande als nieuwe zwembaden installeren. Als een soort plug-and-play module bevestig je de opbouw met krachtige zuignappen aan de wand of met vaste montage op een onderwaterverlichtingsnis of op een montageplaat. Ook hier is keuze tussen een ABS antraciet of witte behuizing of een in RVS316. Het hele opbouwsysteem is verplaatsbaar door één persoon.

De juiste zwembadverlichting is essentieel voor een totaalbeleving van de eindgebruiker.

Altijd het ideale licht

Zwembadverlichting is een essentieel onderdeel van de totaalbeleving. Ook in een privaat zwembad maakt de juiste verlichting het verschil. EVA Optic onderscheidt de R-reeks voor residentiële zwembaden en de A-, B- en Q-reeks voor grotere zwembaden. De R-reeks heeft drie types onderwaterlampen met vaste of variabele ledkleur. De A-, B- en Q-reeks zijn voor recreatiebaden, trainingsfaciliteiten, fonteinen en ook zwembadtrappen of glijbanen. Lichtkleur en sterkte zijn regelbaar en zijn gemakkelijk te veranderen via een afstandsbediening, touchscreenpaneel of app. Voor openbare ruimtes kan de accommodatie ook worden uitgebreid met lijnverlichting. In nauwe samenwerking met Pollet Pool Group zet EVA Optic in al hun productontwikkeling sterk in op innovatie en stelt het bedrijf continu de bestaande oplossingen of technieken in vraag. Elk product wordt volledig inhouse ontwikkeld en geproduceerd vanuit een mindset naar meer duurzame, energiezuinige toepassingen die bovendien aan de strengste veiligheidsnormen voldoen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details