Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
SCP Europe versterkt zijn Europese structuur

SCP Europe versterkt zijn Europese structuur

SCP is verheugd de komst van Karine RAVAUX als Europees Sales Coördinator aan te kondigen. Haar rol zal erin bestaan de beste verkooppraktijken in elk van de Europese filialen te delen en te coördineren in een logica van voortdurende verbetering van de klantenservice.

Zij zal ook een bevoorrechte gesprekspartner zijn voor de belangrijkste leveranciers. Zij zal instaan voor de commerciële interface tussen de filialen en de partners teneinde alle commerciële acties uit te voeren met het oog op een optimale efficiëntie.  

Karine heeft een achtergrond in B2B-distributie op de communicatiemarkt. Zij heeft een internationale cultuur, heeft beroepsmatig in meer dan 50 landen gewerkt en spreekt 4 talen: Frans, Engels, Spaans en Italiaans.

SCP Europe Albouy Jl: “Ik was erop gebrand om deze nieuwe functie te creëren en ik ben trots op Karine’s komst naar ons bedrijf, het is altijd belangrijk om een nieuwe adem te hebben en Karine’s achtergrond zal veel toevoegen aan onze teams, maar ook haar nieuwe perspectief zal een andere dynamiek geven aan de relatie die we hebben met onze partners en indirect onze industrie”.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.scpeurope.com[email protected]

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details