Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
PPG Academy ondersteunt zwembadbouwers

PPG Academy ondersteunt zwembadbouwers

PPG Belgium, onderdeel van het internationale Pollet Pool Group, onder­scheidt zich door kwaliteit, een uitgebreid aanbod en sterke technische ondersteuning. Om zwembadbouwers nog meer te ontzorgen, organiseert de zwembadspecialist nu de PPG Academy. Met opleidingen rond een waaier van thema’s en producten, onder het motto #SupportingPoolBuilders.

PPG Belgium is een echte one-stop-shop voor de zwembadbouwer. Met zijn aandacht voor betrouwbare producten en een service­afdeling waarop je kan bouwen, heb je als zwembadprofessional een betrouwbare partner aan je zijde. De zwembadspecialist ondersteunt je nieuwbouw- of renovatie­project van a tot z. PPG Belgium biedt oplossingen voor elk segment, is steeds bereikbaar voor vragen, en staat dicht bij de klant. Kortom: Supporting Pool Builders.

Om de service nog te verbeteren, investeerde de zwembadspecialist de afgelopen jaren fors in zijn afdeling PPG Technics. Het gespecialiseerde team biedt uitgebreide technische ondersteuning voor zwembadbouwers. Dat gebeurt vanop afstand, maar ook heel vaak ter plaatse. Een extra initiatief om de zwembadprofessional nog beter van dienst te zijn, is de PPG Academy. Zo organiseert PPG Technics opleidingen voor zwembadbouwers rond specifieke thema’s of producten, en deelt het zijn knowhow.
Elke opleiding wordt beperkt tot een maximum aantal deelnemers om voldoende aandacht te besteden aan extra vragen en individuele ondersteuning. De trainingen worden exclusief voor klanten georganiseerd en zijn (bijna) allemaal gratis.

De opleiding warmtepompen maakt je wegwijs in de ideale opstelling, bekabeling, werking en alarmsignalen. Verkoopargumenten inclusief.

Opleiding Aquadeck®

Deze opleiding gaat over de installatie van een Aquadeck®-zwembadafdekking en de instellingsmogelijkheden van de stuurkast. PPG Belgium deelt ook de belangrijkste verkoopargumenten.

Lasopleiding

De lasopleiding is een praktische training over liners lassen. Er zijn zowel sessies voor beginners als voor gevorderden.

Opleiding zwembadonderhoud

Het algemeen onderhoud van een zwembad, het gebruik van robots, het controleren en bijstellen van parameters, de overwintering, het zomerklaar maken… Het zijn maar enkele van de thema’s die de revue passeren tijdens de opleiding zwembadonderhoud.

Opleiding waterbehandeling

In de sessie over waterbehandeling bespreekt PPG Belgium verschillende zwembadparameters, gaat het dieper in op desinfectie met chloor versus zoutelektrolyse en het gebruik van chemicaliën.

Opleiding warmtepompen

Wil je tips voor de ideale opstelling van een warmtepomp? Meer weten over de bekabe­ling, werking, alarmsignalen en enkele verkoopargumenten erbovenop? De PPG Academy heeft de geknipte opleiding voor jou.

Op zoek naar meer info over de PPG Academy, het opleidingsaanbod of je registratie? Surf naar academy.polletpoolgroup.eu. Heb je vragen? Aarzel niet om PPG Technics te contacteren via technics@polletpoolgroup.com of +32 (0)56 78 20 56. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details