Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Pool Cover Systems stoomt organisatie klaar voor de toekomst
Een hoogwaardige lamellenafdekking biedt een esthetische meerwaarde voor het zwembad.

Pool Cover Systems stoomt organisatie klaar voor de toekomst

In 2024 ziet Pool Cover Systems zijn groei van de afgelopen jaren aanhouden. Het bedrijf blijft daarom investeren, niet alleen in productie maar ook in personeel. De producent van zwembadafdekkingen zet tegelijk de krijtlijnen van zijn organisatiestructuur uit voor de toekomst. Zo ben jij als zwembadbouwer zeker van dezelfde kwaliteit en service voor al je projecten, vandaag en morgen. 

Pool Cover Systems stoomt zijn organisatie klaar voor de toekomst door een aantal wijzigingen in de structuur.

Voor de fabrikant van zwembadafdekkingen uit Weelde is 2024 alvast veelbelovend gestart. Zowel op de lokale Belgische markt als internationaal. De interesse in de innovatieve profielen en ophangdelen, die rvs volledig weren, blijft groot. Dit jaar komt Pool Cover Systems bovendien met een gloednieuw anti-algenprofiel op de markt. Dit is volledig in-house ontwikkeld en daarbij legt de producent de lat hoog. Commercieel manager Simon Ryckewaert: “Door de gebruikte materialen en geometrie trachten we een beter profiel te lanceren dan wat nu beschikbaar is op de markt. Daarnaast introduceren we een nieuwe lamelkleur. Beide zijn binnenkort beschikbaar voor onze klanten.”

Nieuw 60 mm polycarbonaat anti-algenprofiel in de kleur solar carbon.

Service als ankerpunt

Pool Cover Systems staat garant voor hoogwaardige oplossingen en onderscheidt zich in de markt door zijn doorgedreven service. Met korte levertermijnen, directe communicatielijnen en technische ondersteuning staat het bedrijf dicht bij zijn klanten en denkt het proactief mee over de beste oplossing voor elk project. De fabrikant investeerde de laatste jaren fors in ontwikkeling en de automatisering van zijn productieapparaat. Dat werpt zijn vruchten af, bevestigt Simon Ryckewaert: “Daarom schalen we ook het aantal medewerkers in de fabriek op. Zo blijven we onze kwaliteit en dienstverlening garanderen voor al onze klanten. Tegelijk zullen we een aantal wijzigingen doorvoeren in de structuur van het bedrijf. Met het aanduiden van sleutel­figuren in de organisatie stomen we ons klaar voor de toekomst.”

Investeren in een degelijk rolluik is een must om het energieverbruik van het bad te verbeteren.

Een duurzaam buitenbad

De laatste jaren is er in de zwembadsector een merkbare evolutie naar meer duurzame installaties. Niet alleen in publieke baden, maar evenzeer op de particuliere markt. Daarvan is de nieuwe Europese EN 17645-norm, die de energieprestaties van privé buitenzwembaden labelt, het bewijs. In die context speelt de afdekking van het zwembad een cruciale rol. Investeren in een degelijk rolluik is een must om het energieverbruik van het bad te verbeteren. 

“Het belang van een goede zwembad­afdekking valt niet te onderschatten”, zegt Ryckewaert. “Niet alleen houdt een rolluik de warmte beter vast, waardoor het water minder moet opgewarmd worden. Het vermindert ook verdamping, zodat minder vers water moet toegevoegd worden.” Naast het energieaspect verhoogt een rolluik de veiligheid rondom het zwembad. “Wil je eindklant zonder zorgen maximaal genieten van zijn zwembad, dan is een kwaliteitsvolle lamellenafdekking de beste keuze.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details