Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Piscine Global Europe 2022 focust op alle aspecten van het ontwerp van zwembaden en spa’s

Piscine Global Europe 2022 focust op alle aspecten van het ontwerp van zwembaden en spa’s

Vandaag betekent een zwembad een extra troef voor elk bouwproject! Of het nu gaat om de realisatie van zwembaden voor thuis of het ontwerp van nieuwe waterparken, de vraag neemt sterk toe. Dat juichen bestekschrijvers alleen maar toe. Piscine Global Europe is voor architecten, ontwerpers, projectontwikkelaars en ontwerpbureaus een unieke kans om hun expertise uit te breiden. 

Expertise in zwembaden: een belangrijke troef binnen uw dienstverlening

Klanten zijn zich meer dan ooit bewust van de gigantische toegevoegde waarde van een zwembad en andere waterfaciliteiten. Ze kiezen daarbij bewust voor een kant-en-klaar project met één aanspreekpartner dat perfect aan al hun wensen en behoeften voldoet.

Expertise op het vlak van aquacultuur is essentieel om in deze bloeiende sector een rol van betekenis te kunnen spelen. Of u nu uw bedrijf wil herpositioneren of wil uitbreiden naar nieuwe markten, de zwembadindustrie beschikt over een groot aantal professionals die u vanaf de ontwerpfase willen ondersteunen.

Tijdens Piscine Global Europe 2022, van 15 tot 18 november 2022 in de Eurexpo in Lyon, komt u in contact met een reeks zorgvuldig geselecteerde Franse en internationale professionals in de zwembad- en spa-bouw. Van residentiële zwembaden tot commerciële faciliteiten en van wellness tot outdoor toepassingen, u vindt er een ideale partner en onderaannemer voor gespecialiseerde vaardigheden in het ontwerpen en monteren van zwembaden. Wie de specifieke beperkingen van de sector aanpakt, heeft de sleutel om projecten van nog hogere kwaliteit af te leveren!

Meer dan een vakbeurs: snelle opleiding tijdens Piscine Global Europe

Dit evenement mag u niet missen als u wil netwerken met de professionals in de markt en uw klanten complete oplossingen
wil bieden.

In slechts vier dagen kunt u uw expertise op het vlak van aquatische producten uitbreiden tijdens discussies en seminaries in de Pool Arena, telkens onder leiding van experts uit de sector. Via het Piscine Connect platform en app kunt u netwerken met alle bezoekers op de beurs: deze handige tool kunt u voor, tijdens en na het event gebruiken om uw leads te maximaliseren en nauwkeurige antwoorden op uw vragen te krijgen.

POOL DESIGN AWARDS: laat u inspireren door de meeste actuele trends

Bent u op zoek naar nieuwe inspiratie om bij uw klanten een ‘WOW’-effect te creëren? Bekijk dan de verbluffende creaties van zwembadontwerpers en architecten! De Pool Design Awards is een uitstekende vitrine voor baanbrekende projecten en zet de inventiviteit en technische bekwaamheid van ontwerpers uit de hele wereld in de schijnwerpers. U zult zeker een paar slimme ideeën oppikken voor uw volgende zwembad- of waterparkproject.

Registreer nu voor het vlaggenschip van de zwembad- en spa-industrie en vraag uw badge aan op www.piscine-global-europe.com met de code PPGEN.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details