Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Perfect maatwerk in zwembadbouw
De drang naar perfectie verbindt Niveko en Ken De Vos.

Perfect maatwerk in zwembadbouw

In de schoot van Pollet Pool Group uit Waregem staat Niveko voor baden met een uitzonderlijke kwaliteit en zonder beperkingen. Tuinarchitect Ken De Vos uit Lovendegem is een van de professionele partners in België. “Dit bad is echt top en de medewerkers zijn even perfectionistisch als ikzelf”, verklaart de zaakvoerder zijn merkenkeuze.

Na ruim tien jaar als tuinarchitect wilde Ken De Vos verder evolueren in het creëren van een allround tuinbeleving. Zwembadbouw was de logische volgende uitdaging en een nieuwe troef voor zijn bedrijf. 

“Ik ben er niet onbezonnen in gesprongen”, verzekert Ken. “Voor we ons eerste zwembad verkochten en plaatsten, speurde ik de markt af naar een merk waar ik me helemaal in kon vinden. Met Niveko voelde ik al snel een match. Vijf jaar na de opstart van onze zwembadbouw ben ik trots op de naamsbekendheid die we hiermee  in de ruime regio hebben verworven. De kwaliteit van Niveko speelt daar ongetwijfeld een belangrijke rol in.”

“Een Niveko-bad is onverwoestbaar.”

Oneindig veel mogelijkheden

Het materiaal, de volledige isolatie en wanden in beton maken een Niveko-bad volgens Ken De Vos onverwoestbaar. Het bad in polymeer in een betonnen kuip garandeert een stevig resultaat. Hoe dat resultaat er uiteindelijk uitziet, is bij elk project anders. Ken De Vos: “Veel zwembadmerken hebben een assortiment waaruit je het meest geschikte bad kiest. Hoe groot dat assortiment ook is, het brengt altijd beperkingen met zich mee. Niveko produceert baden op maat van specifieke projecten. Wil je de zwembadtrap links of rechts? Welk type trap? Waar moeten er spots komen? Of wil je het bad met de precieze afmetingen om uitsluitend met volle tegels te kunnen werken? Alles kan.”

De drang naar perfectie, “tot in het absurde”, hebben de twee partners alvast gemeen. Al zijn er nog meer paralellen die de basis voor een goede professionele verstandhouding legden. Zo is de interne structuur bij Niveko heel transparant en verloopt de communicatie erg vlot. Bijna maandelijks komt een vertegenwoordiger bij Ken De Vos langs. En alle zwembadmedewerkers van het bedrijf hebben een opleiding gekregen in Tsjechië, door de fabrikant zelf. Het 14-koppige team omvat een ploeg voor de zwembaden, een ploeg voor grondwerken, twee ploegen voor de totaalprojecten, en projectleiding.

Een uniform totaalverhaal

“We moesten aan verschillende voorwaarden voldoen om Niveko-partner te mogen worden. Het bewijzen van onze expertise was een van de voornaamste checks. Het label ‘Niveko-PROFI partner’ is in de sector een betrouwbare kwaliteitsgarantie. Niveko stuurt ons leads uit de regio door. Voor hen is de correcte uitvoering van projecten namelijk ook prioriteit. Op onze beurt worden wij verwacht het merk uit te dragen en enkele demomodellen op te stellen in onze showroom. Het is een complementair verhaal.”

Niveko is onderdeel van de Belgische Pollet Pool Group. Die familiale groep heeft ook de nodige technieken en rolluiken in het aanbod. Zo zit alles onder dezelfde vlag en dat heeft zijn voordelen. “Alles is compatibel, snel leverbaar en de service is gewoon top”, besluit Ken De Vos. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details